Слуховий апарат Cyber Sonic hearing machine

23 відгуки

Код:  171450427

Слуховий апарат Cyber Sonic hearing machine

23 відгуки

Код:  171450427

Продавець:Trend-Lux

4.7/5  ( 33 оцінок )

329

279

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Життя людини зі зниженими слуховими можливостями незавидна. Постійні труднощі у спілкуванні з близькими, а тим більше, сторонніми людьми. Як наслідок, суттєво обмежені життєві можливості, та й сама якість життя, як правило, залишає бажати кращого.

Сьогодні можна з легкістю подолати цей «слуховий» бар'єр у спілкуванні з людьми.Сучасна розробка - апарат для поліпшення слуху Cyber Sonic допоможе Вам жити комфортно зі зниженим слухом.

При використанні слухового апарату Cyber Sonic живий, яскравий звук перестане бути Вашою нездійсненною мрією, а перетвориться у Вашу повсякденну реальність.

Інструкція з експлуатації:

  • Апарат обладнаний вимикачем живлення. Позиція OFF позначає «вимкнено», ON - «включено». Якщо апарат не використовується, вимикач повинен бути в положенні OFF - «вимкнено». Це продовжить термін служби батареї.
  • Силіконовий вушний вкладиш повинен бути щільно вставлений в вухо.
  • Передбачено 6 рівнів контролю гучності. Рекомендуємо починати з мінімального положення - 1, і плавно підвищувати до комфортного рівня.

Примітки:

  • У приладі використовується одна батарейка 1.5 Вольта. Відкидна камера для батарейки відкривається без особливих зусиль нігтем.
  • Бережіть апарат від вогкості, волога, перегрівання і механічних впливів
  • Завжди знімайте апарат в наступних випадках: під час прийому душу/ванни, при використанні парфумерних засобів в аерозолях, під час проведення мед.обстежень, пов'язаних з електромагнітним випромінюванням (рентген, флюорографія, томографія).
]]>

Характеристики

Вид навушника
Максимальне посилення (Дб)
  • 50
Вага, кг)
  • 0.07
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 23

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки