Дарсонваль Чіос Зірка СН-107 (7 електродів)

Дарсонваль Чіос Зірка СН-107 (7 електродів)

Продавець:Выгода

4.3/5  ( 18 оцінок )

1 375

Немає в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дарсонваль ЗІРКА СН-107 Дарсонвалізація це лікувальний вплив слабким імпульсним струмом високої напруги і частоти. Імпульси струму впливають на шкіру через вакуумний скляний електрод спеціальної форми. Найбільш характерним для Дарсонвалізації ефектом є активізація мікроциркуляції, розширення артерій і капілярів шкіри та підшкірної клітковини, усунення судинного спазму. Особливо важливим є те, що одночасно поліпшується діяльність венозної системи підвищується тонус стінок вен, зменшується венозний стаз і набряклість тканин. При проведенні Дарсонвалізації в режимі «іскрового розряду» відбувається виділення озону і оксидів азоту, що володіють інтенсивним бактерицидною дією. Відбувається стерилізація шкіри, гнійничкових висипань і ран, підсушування поверхні шкіри та ранових поверхонь, активізація захисних властивостей шкіри, за рахунок чого апарат Дарсонвапь ЗІРКА СН-107 з успіхом застосовується для вирішення багатьох проблем, як в косметології, так і в медичній практиці.

Характеристики

Вид
  • Апарат Дарсонваль
Особливості
  • В основе действия устройства лежит его способность генерировать импульсный синусоидальный электрический ток высокой частоты высокого напряжения и небольшой силы. Через стеклянный электрод, заполненный инертным газом, ток проникает в ткани.
Комплектація
  • Дарсонваль Звезда - 1 шт. Стеклянные газонаполненные электроды: -7 шт. Грибок - 1 шт. Капля - 1 шт. Расческа - 1 шт. Лепесток - 1 шт. Дуга - 1 шт. Ролик - 1 шт. Конус - 1 шт. Футляр для хранения - 1 шт. Инструкция по эксплуатации - 1 шт.
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами