Бинт медичний еластичний фіксуючий середньої розтяжності ВІТАЛІ 2.5м Х 10см (2073)

Бинт медичний еластичний фіксуючий середньої розтяжності ВІТАЛІ 2.5м Х 10см (2073)

Продавець:Нужные вещи

4.9/5  ( 420 оцінок )

75

Є в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ВИКОРИСТАННЯ

Призначений для лікування варикозного розширення вен верхніх і нижніх кінцівок, підтримки в стані спокою м'яких тканин і суглобів після травм і операцій

Лікарі можуть порадити бинти еластичні купити спортсменам при розтягуванні м'язів, але це не єдине їхнє застосування. Бинти еластичні застосовуються при хронічному варикозі і його профілактиці - бинти надають необхідний тиск на ослабілі венозні судини, щоб вони могли нормально скорочуватися і не було надмірного наповнення. Це дуже вигідне і ефективне рішення, так як на бинти еластичні ціна не велика, а ефект значний.

Також є сенс купити бинти еластичні в доопераційний або після операційний період, для того щоб вони допомагали стабілізувати або відновлювати мускулатуру. Крім цього еластичні бинти використовуються для профілактики від утворення гематом і фіксації протезів в нерухомому, стабільному стані.

УХОД ЗА ИЗДЕЛИЕМ

Виріб не підлягає прасуванню. Виріб, насичений вологою, для сушіння має тільки підвішуватися. Прання повинно здійснюватися тільки вручну при температурі не більше 40 градусів за короткий проміжок часу. Під час прання виріб повинен пратись або віджиматися тільки злегка вручну без викручування. Виріб не повинен піддаватися хімічному чищенню.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами