Рукавички латексні Medicom нестерильні опудренниє SafeTouch E-Series S 1 пара

8 відгуків

Код:  184983681

Рукавички латексні Medicom нестерильні опудренниє SafeTouch E-Series S 1 пара

8 відгуків

Код:  184983681

Кількість в упаковці, шт: 1

Розмір рукавичок: оберіть потрібний варіант

Продавець:el Market

4.9/5  ( 57 оцінок )

8

Немає в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Латексні нестерильні рукавички SafeTouch E-Series розмір S 1 пари виготовлені з натурального каучуку, ці рукавички пропонують чудове прилягання до руки та бездоганну тактильну чутливість. Латекс перевершує рукавички з інших матеріалів за еластичністю та рівнем міцності. Латексні рукавички пропонують найвищий рівень захисту в сферах потенційного ризику, пов'язаного з хвороботворними мікроорганізмами при роботі з кров'ю.

Ці нетекстуровані злегка опудрені латексні рукавички задовольняють потреби більшості процедур. Пропонують чудову тактильну чутливість та високий рівень еластичності. Зручність в одяганні та комфорт завдяки латексу преміум класу, що дозволяє рукавичкам комфортно сидіти. Підвищте вашу тактильну чутливість та контроль за утриманням предметів.

Medicom є світовим виробником високоякісних виробів медичного та немедичного призначення для інфекційного контролю та продуктів для догляду за пацієнтами. Основними брендами продукції компанії Medicom є маски Safe+Mask та рукавички SafeTouch.

Понад 25 років компанія Medicom є провідним брендом у галузі рукавичок для медичного огляду та одним із перших виробників, які запустили у продаж оглядові рукавички.

Виробник: Medicom

Упаковка: 1 пара

Розмір: S

Країна виробник: Малайзія.

Матеріал: Латекс

Пудровані: Так

Характеристики

Матеріал
Колір
Країна-виробник
  • Малайзія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки