Слуховий апарат PHONAK BASEO Q15-P - Б/У

Слуховий апарат PHONAK BASEO Q15-P - Б/У

Продавець:АСМК Техника

4.6/5  ( 15 оцінок )

3 000

Немає в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

В хорошому робочому стані

Цифровий програмований слуховий апарат базового рівня (верхній сегмент) на платформі Phonak Quest, призначений для компенсації помірних і важких втрат слуху II-III ступеня

4 канали компресії
4 програми прослуховування
4 варіанти колірних рішень корпусу
Система направлених мікрофонів — фіксована спрямованість
Динамічне і адаптивне придушення акустичного зворотного зв'язку
Телефонна котушка
Ступінь пило - та вологозахисту IP 57

Слухові апарати Phonak Baseo Q15 — це непомітні високотехнологічні цифрові пристрої з чудовою якістю звучання. Навіть у базовому класі ці моделі можуть запропонувати вам переваги сучасного якісного продукту:

Відмінне звучання
Слухові апарати Phonak Baseo Q засновані на тій же передової технології Phonak Quest, що і моделі більш високого технологічного рівня. Вони програмуються за допомогою комп'ютера у відповідності з індивідуальними показниками вашого слуху. Далі, ґрунтуючись на ваших особистих перевагах, фахівець може уточнити параметри у чотирьох частотних смугах. Такий підхід дозволяє досягти набагато більшої точності налаштування, ніж у будь-якого слухового апарату, настроюваного механічними регуляторами — триммерами.

Чіткість і комфорт в шумі
Phonak Baseo Q15 володіють найбільш ефективною технологією, що дозволяє покращити розуміння мови в шумі — направленими мікрофонами. Завдяки використанню двох мікрофонів замість одного ненаправленного, знижується рівень навколишнього шуму, що дозволяють вам набагато краще розуміти, що знаходиться перед вами співрозмовника, наприклад, у заповненому людьми ресторані. Цю функцію можна активувати вручну в будь-який момент, коли вона буде потрібна. Усунення неприємного свисту забезпечує фірмова система придушення акустичного зворотного зв'язку WhistleBlock. За ослаблення непотрібного фонового шуму відповідає технологія NoiseBlock.

Перевірена надійність
Апарати Baseo Q поміщені в міцні, перевірені часом корпуси із зручними елементами управління, більше мільйона яких вже було продано по всьому світу. Їх зробили ще краще — поставили нову захист мікрофонів з нанопокриттям і замінили пластиковий з'єднувач ріжка на металевий. Оновлені корпусу сертифіковані за міжнародним стандартом IP 57 — їм більше не страшні ні дощ, ні піт, ні пил.

Слухові апарати Phonak Baseo Q пропонують відмінне співвідношення функціональності і вартості, що робить їх досить привабливим рішенням проблеми зі слухом. Прості, але ефективні: ідеальний вибір для тих, кому необхідно якісне звучання, надійність і доступна ціна!

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Кількість каналів частоти
  • 4
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами