Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch (002110)

Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch (002110)

Продавець:4ILI

4.7/5  ( 894 оцінок )

125

99

Немає в наявності

24

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластири для схуднення MYMI Wonder Patch дуже популярні, адже вони дозволяють людині боротися із зайвою вагою, не використовуючи для цього тренування і дієти

Все що потрібно для нормалізації маси тіла – наклеїти пластир на живіт або інші ділянки тіла, і чекати результату. Стверджується, що виріб здатне спалити жир саме в тому місці, куди ви його прикладаєте. Що це? Mymi Wonder Patch – це лінійка пластирів, які призначені для спалювання жиру на певних ділянках тіла. Відрізняються вони лише формою. У той же час склад, механізм дії та спосіб застосування – ідентичні.

Переваги пластиру Mymi Wonder Patch:

  1. немає необхідності виконувати вправи або сидіти на дієті;
  2. немає побічних ефектів, якщо ви клеїте пластир на неушкоджену шкіру;
  3. Mymi Wonder Patch можна легко сховати під одягом;
  4. Mymi Wonder Patch не обов'язково носити на тілі вдень, його можна надягати на ніч;
  5. у складі пластиру присутні тільки натуральні рослинні компоненти.

Правила, описані в офіційній інструкції: Вимийте живіт і витріть насухо. Видаліть із середньої частини пластиру захисну плівку. Прикріпіть Mymi Wonder Patch на живіт. Видаліть захисну плівку з двох бокових частин пластиру і притисніть до тіла. Почекайте 2-3 хвилини, щоб досягти надійної фіксації Mymi Wonder Patch на животі. Після цього можете відправитися в постіль або займатися своїми справами. Пластир діє без вашої участі. Через кілька хвилин ви відчуєте печіння в ділянці живота (у відгуках люди іноді характеризують це відчуття пощипування або нагрівання шкіри).

Після видалення Mymi Wonder Patch з поверхні тіла, захисну плівку можна почепити назад на пластир, так як його, згідно інструкції, можна використовувати 2 рази.

MYMI Wonder Patch має 5 впливають коштів:

  • софорокозида екстракт ― витяжка з японського стифнолобиума, сприяє розчиненню жирових відкладень і створює біологічний дренаж, який виводить їх з організму людини;
  • кофеїн ― діє як тонізуючий засіб, який змушує шкіру підтягуватися і виробляє омолоджуючий ефект;
  • капсаицын ― змушує м'язи рости і насичує їх корисними амінокислотами (слід приділяти спорту щодня хоча б 30 хвилин, що б закріпити результат);
  • екстракт зеленого чаю ― натуральний жіросжігателя, який так само має заспокійливий і тонізуючих ефект на м'язи;
  • витяжка з чорносливу + ефірні масла ― забезпечують відкриття пір в робочій зоні;
  • екстрат трав'янистої солеросу ― виводить токсини, які накопичуються в жирових прошарках людини.

Всі діючі компоненти, пластиру для схуднення MYMI Wonder Patch, на все 100% складаються з натуральних витяжок і екстрактів, які сприяють не тільки схуднення, але і висновку небезпечних токсинів і усунення целюліту, розгладжують і підтягують шкіру. Завдяки біологічно активним і екологічно чистим складових, при вплив на голу шкіру, не виникає алергічних реакцій, дерматитів, подразнень навіть після тривалого використання!

Принцип дії диво пластиру для схуднення дуже простий, всі рослинні речовини проникають через шкіру, завдяки відкритим порах, збільшують приплив крові, що розігріває працює ділянку. При розігріві рослинні компоненти проникають через шкіру в жирову масу і сприяють її розрідженню і виведенню через потові виділення. Після першого застосування Ви помітите, що шкіра стане більш еластичною і пружною, а зайві сантиметри будуть йти прямо на очах!

Придбавши пластир для схуднення MYMI Wonder Patch Ви назавжди забудете про зайвих сантиметрів і целюліту, Ваша шкіра стане пружною і еластичною! Використовуючи чудо-пластир для схуднення Ви переконаєтеся в тому, що боротьба з целюлітом може бути легка і не вимагати грошових вкладень!

Характеристики

Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами