Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch, Корея, 5 шт

1 відгук

Код:  197520611

Пластир для схуднення Mymi Wonder Patch, Корея, 5 шт

1 відгук

Код:  197520611

Продавець:Baksheesh

4/5  ( 33 оцінок )

225

Немає в наявності

20

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Цей пластир справив фурор серед дівчат Південної Кореї і потім став відомий за її межами. Інноваційна технологія трансдермальних пластирів. Не потрібно пити таблетки і напої для схуднення. Можна доносити корисні діючі речовини через шкіру, минаючи печінку та шлунок. Він спрямований на видалення жиру з області живота.

Пластир для схуднення містить активні і запатентовані речовини: екстракт софорикозида, капсаїцин, кофеїн, екстракт зеленого чаю, не містить парабенів. Проникаючи в шкіру, він руйнує і виводить жирові клітини, прискорює обмін речовин і кровообіг в області живота, знімає застійні явища в області малого тазу. . А так само покращує перистальтику кишечника. Пластир має відтінок шкіри і тому зовсім не помітний під одягом. Застосовуйте пластир або вдень, або на ніч.

Як застосовувати пластир для схуднення? Помийте область живота з милом, дайте висохнути. Зніміть із середньої частини пластиру плівку і приклейте на живіт. Потім зніміть з одного боку і приклейте, а потім зніміть з другої сторони і акуратно приклейте. Робити це краще стоячи перед дзеркалом. Притисніть пластир до тіла і будьте акуратні протягом 5 хвилин, нехай він як слід закріпитися на вашій шкірі. Пластир слід наносити на 7-8 годин. При нанесенні можливе відчуття печіння в ділянці живота. Після нанесення рекомендується мінімум протягом 2 годин не мити живіт, дайте активним речовинам продовжити роботу. Курс лікування рекомендується не менше 4 тижнів. Пименять бажано щодня!

Протипоказання: вагітність, період лактації, порушення шкірного покриву в області живота, важкі пухлинні захворювання в області живота.

У наборі - 5шт. Упаковка - коробка

Характеристики

Вид
  • Набір
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ксения Полищук
    Відгук від покупця. Продавець: Baksheesh

    Взагалі не клеяться, повний развод людей. Не рекомендується

    Недоліки:
    Одні недоліки