Слуховий апарат CYBER SONIC (VB160893)

1 відгук

Код:  197642653

Слуховий апарат CYBER SONIC (VB160893)

1 відгук

Код:  197642653

Продавець:D`n`D Group

4.8/5  ( 345 оцінок )

163

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат CYBER SONIC

Слуховий апарат Cyber Sonic розроблений з використанням останніх досягнень у медицині і техніці. Він зручно розміщується у вушний раковині, не доставляючи абсолютно ніякого дискомфорту при носінні. Унікальний дизайн пристрою робить його практично непомітним для оточуючих. Вага приладу всього 30 грамів. Особливості використання апарату Cyber Ѕопіс Cyber Sonic є бездротовим пристроєм. Він працює від звичайних батарейок, потужністю 1,5 В які легко замінюються при необхідності. Для економії заряду батареї в пристрій, вмонтований регулятор джерела живлення. Пристрій дозволяє збільшувати потужність звуку до 50Децибел. Для зручності використання в різних ситуаціях є вбудований регулятор гучності звуку. Це дозволяє комфортно відчувати себе і на семінарах та лекціях, і на масових заходах, у тому числі на концертах сучасної музики і на футбольних стадіонах, де рівень шуму дуже великий. Датчик Cybеr Sonic має особливу чутливість, так як в ньому використовується спеціальна система шумопониження ANR-Autо, яка не допускає виникнення дискомфорту при передачі звуків.

Рекомендації по вибору та використанню апарату. Вибір слухового апарата дуже важливий процес. Силіконовий вкладиш повинен щільно вставлятися у вушний канал. Починати перевірку чутності в апараті необхідно з самого низького рівня звуку, поступово її збільшуючи. Для того щоб слуховий апарат Cyber Ѕопіс міг служити вам максимально довго, необхідно дотримувати прості правила його використання:

  • Містити пристрій у чистоті.
  • Не використовувати під час прийняття душу або ванни і взагалі оберігати від попадання вологи.
  • Не використовувати під час сушіння волосся феном.
  • Оберігати від дії високих температур, контакту з нагрівальними приладами, так як пластиковий корпус виробу може деформуватися або розплавитися.
  • Зберігати в місці недоступному для маленьких дітей і домашніх тварин.

При правильному зверненні пристрій може використовуватися дуже тривалий час.

Характеристики

Вид навушника
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: D`n`D Group

    Какая цена, такое качество.

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Проработал 2 дня