Кольпоскоп без стійки OP-C2 OPTOMIC

Кольпоскоп без стійки OP-C2 OPTOMIC

Продавець:The Goods

345 527

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кольпоскоп OPTOMIC OP-C2 є ідеальним обладнанням для діагностичних досліджень, а також для невеликих рутинних операцій у лікарській практиці, чим допомагає фахівцю в його повсякденній роботі. Його стереоскопічна бінокулярна головку нахилена під кутом 45°. Використовуючи одну центральну ручку можна легко розташувати голівку у потрібному положенні як лівою, так і правою рукою. Спеціальні конічні підшипники в механічної частини забезпечують плавність і легкість регулювання положення кольпоскопа, при необхідності вони швидко і просто блокуються. Також можна відрегулювати жорсткість регулювання нахилу голівки кольпоскопа.
У базову комплектацію входить LED-джерело холодного світла з оптико-волоконним кабелем для коаксіального освітлення, з можливістю регулювання рівня освітлення і фільтром зеленого. Він може бути використаний окремо від кольпоскопа і незалежно від нього (наприклад, для ендоскопії, освітлення дзеркал або головного світла).
Ширококутні окуляри з діоптрійним налаштуванням та захисними гумовими раковинами доступні в трьох різних збільшеннях: у 10х, 12,5 х або 16х.
Трикроковий перемикач за Галілею дозволяє зручно регулювати збільшення однією рукою. Базове фокусна відстань об'єктива становить 250мм, можливо опціонально 300мм.
Завдяки опціональній установці светоделителя з насадкою для фотоапарата OP-TV DIGITAL можливо отримати фото - і відеофіксацію дослідження. Система дозволяє розмістити на тримачі монітор.
Монтаж кольпоскопа OPTOMIC OP-C2 здійснюється прямо на гінекологічне крісло, як справа, так і зліва. Можливо також розташування на окремому стенді.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Іспанія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами