Крісло-каталка GOLEM TZ

Крісло-каталка GOLEM TZ

Продавець:The Goods

34 538

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кожна візок має поличку для документів, ергономічну ручку з оптимальною висотою, тверду опору для ніг людини, що транспортується без складання та розкладання при саджання/вставанні. Бічні ручки дозволяють легко перемістити пацієнта з інвалідного крісла чи ліжка.
Ширина 680 мм дозволяє зручний прохід через двері. Стандартна вантажопідйомність 150 кг

Конструкція складного стільця, ефективно вирішує переміщення людей з особливими потребами не тільки в лікарнях, але і в аеропортах, стадіонах, торгових центрах і культурних об'єктах. Завдяки унікальному дизайну кожна додаткова візок при складанні "один в один" займає лише 38% попереднього. Комфортне м'яке сидіння з невеликим нахилом назад, спинка ергономічної форми, розміру і висоти для максимального комфорту пацієнта і зручного використання. Незважаючи на компактність візки, він стійкий, людина якого перевозять відчуває себе комфортно.

М'яка і металеві частини візка можна легко чистити миючим засобом. Якісні колеса з підвищеною вантажопідйомністю, передні Ø 125 мм, задні Ø 300 мм з автоматичним гальмівним замком для максимальної безпеки людини вантажу. Без натискання ручки стілець сам автоматично стоїть на гальмах!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами