Охолоджуючий компрес миттєвої дії Dispotech

Охолоджуючий компрес миттєвої дії Dispotech

47

Є в наявності

15

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

  • Швидка допомога в будь-який час та в будь-якому місці
  • Зменшення болю та запалення в ушкодженій ділянці тіла
  • Можна використовувати відразу – не потребує замороження чи особливих умов зберігання
  • Температура охолодження - 4С
  • Високоякісне герметичніше пакування з дуже міцного поліетилену
  • Компрес використовується при наданні першої медичної допомоги, як засіб зупинки носової кровотечі. М'яка яко та швидко діє, якщо прикласти до перенісся

Миттєвий лід або ж охолоджуючий компрес миттєвої дії – пакет одноразового використання, застосовується при наданні першої допомоги, для зменшення болю та зменшення запалення травмованої ділянки тіла. Не потребує замороження та особливих умов зберігання.

Форма випуску і склад: надміцний зовнішній пакет, який не можливо пошкодити навіть при дуже сильному ударі, сипучий гранульований реактив та рідкий реактив, який у свою чергу запаяний в менший, внутрішній пакет-капсулу.

Спосіб використання: сильно вдарити по пакету, або ж дуже сильно стиснути його обома руками, таким чином, щоб пробити всередині капсулу і змішались реагенти, при хімічній реакції яких утворюється холодна речовина з температурою - 4С. Саме така температура є найбільш ефективною для усунення забоїв, синців, гематом та больових відчуттів. При цьому ж саме температура - 4С не завдає шкоди, тобто не травмує шкіру і не призводить до простудження м язів. Тому охолоджуючий компрес можна накладати безпосередньо на оголену шкіру протягом 10-15 хв. Інтервал між прикладаннями також повинен становити 10-15 хв. До того часу поки пакет не використовується, його можна зберігати, де завгодно, і завжди мати при собі у сумці чи в аптечці, чи на поличці вдома.

Показання: забої, вивихи, розтягнення, гематоми, розриви тканин, перенапруження м язів. Максимальний час застосування при травмах 30 хвилин. Загальний час охолодження пакету понад 2 години.

Застереження: компрес використовують лише для зовнішнього застосування, при потраплянні вмісту пакету в очі чи на шкіру, потрібно негайно промити місце ураження водою. Якщо дитина або доросла людина проковтнула реагенти, то слід негайно викликати лікаря ! Зберігати у недоступному для дітей місці !

Миттєвий лід стане незамінним помічником для спортсменів під час тренувань, якщо отримали травму, синець, розтягнули на м'язи чи сухожилля. Адже , швидкість дії та функціональність такого компресу дасть бажане полегшення і втамує біль вже в перші хвилини після травми. Завдяки своєму компактному розміру він легко вміститься у сумці і буде готовий до використання миттєво!

Вам не потрібно шукати лід та допоміжні засоби для його застосування. Для використання компресу достатня сильно вдарити по пакету, щоб розбити всередині капсулу і змішались реагенти, при хімічній реакції яких утворюється холодна речовина з температурою - 4С. Саме ця температура є найбільш ефективною для усунення забоїв, синців, гематом та больових відчутті. При цьому ж саме - 4С не завдають шкоди, тобто не травмують шкіру і не призводять до простудження м язів. Миттєвий лід можна накласти безпосередньо на оголену шкіру травмованої ділянки тіла.

Лікування холодом є дієвим методом надання першої медичної допомоги після чи під час виснажливих спортивних тренувань чи змагань. Охолодження м'яких тканин зменшує рівень запальних процесів в ураженій ділянці тіла та сприяє швидкому відновленню після травми.

Охолоджуючий компрес миттєвої дії має бути у кожній домашній, автомобільній чи дорожній аптечці, адже в житті часто трапляються ситуації, коли поблизу немає медичного пункту, а допомогу потрібно надати вже і зараз! Миттєвий лід забезпечить ефект тривалого охолодження з перших хвилин його застосування!

Охолоджуючий компрес миттєвої дії стане також хорошим помічником для дбайливих матусь і татусів, адже під час своїх веселих витівок малюки часто отримують забої, синці, подряпини, розтягнення м язів чи набряки зовсім не очікувано, навіть вдома, на дачі, дитячому садку чи майданчику.

Миттєвий лід стане надійним помічником для туристів чі альпіністів. Компрес дуже зручно використовувати в екстремальних умовах походу чи під час активного відпочинку з друзями чи рідними на пікніку. Ви зможете ефективно, якісно та швидко надати дієву першу допомогу.

Цікаво знаті: Миттєвий лід дієвий при незначних сонячних опіках та сонячному ударі, при якому холод необхідно прикладати у зоні потилиці, також під час надання першої медичної допомоги при переломах кінцівок. Лікування холодом не має побічних ефектів. Перші письмові згадки про лікування методом охолодження з'явились у древній Греції. Про обезболюючу дію холоду писав лікар, засновник лікарської етики, Гіппократ, а історія лікування холодом бере початок з XVII ст.

Миттєвий лід – перша допомога у Вашій кишені, хай де б Ви не знаходились! Надійний та незамінний помічних при травмах поруч з Вами ЗАВЖДИ І ВСЮДИ за доступну ціну!

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Італія
Країна-виробник
  • Італія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами