Гелевий компрес гаряче/холодне Dispotech 14х18 см

Гелевий компрес гаряче/холодне Dispotech 14х18 см

108

Є в наявності

33

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

  • Подвійна дія: можливість використання як холодного, так і гарячого компресу
  • Зручно використовувати в домашніх умовах
  • Багаторазове використання
  • Довго зберігає потрібну температуру
  • Можна зберігати у холодильній камері
  • Необмежений термін зберігання
  • Гель довше утримує холод та є кращим у використанні ніж мішок для льоду
  • Створення «ефекту термосу» для утримання сталої холодної чи гарячої температури
  • Якщо перед застосуванням занурити в гарячу воду, можна використовувати як грілку
  • Компрес використовується при наданні першої медичної допомоги, як засіб зупинки носової кровотечі. М'яка яко та швидко діє, якщо прикласти до перенісся

Гелевий компрес гаряче/холодне – Зручний охолоджуючий, або зігріваючий компрес, багаторазового виростання, застосовується у всіх випадках, де рекомендована терапія холодом або теплом. Гнучкий форма пакету дозволяє зручно застосовувати його на колінному та плечовому суглобах і спині.

Склад та форма випуску: компрес виготовлено з міцного поліетиленового матеріалу, який гарантує цілковиту герметичність і безпечність використання, і наповнений нетоксичним гелем синього кольору, який зберігає однакову в'їхав в'язкість при нагріванні та охолоджені до різної температури.

Спосіб використання: якщо Вам необхідне лікування теплом, то достатня лише помістити компрес в мікрохвильову піч і нагріти впродовж 1 хвилини при потужності 750 Вт або занурити пакет в посудину з гарячою водою на 5 хвилин. Якщо ж необхідне лікування холодом – достатня покласти пакет в морозильну камеру на 3 години.

Показання : біль та запальні процеси в м язах та суглобах, забої, вивихи, перенапруження м язів.

Застереження: Зберігати у недоступному для дітей місці! Перед використанням обгорніть компрес тканиною, щоб запобігти відчуттю дискомфорту чи ушкодження, якщо прикладаєте компрес до оголеної шкіри, оскільки пакет може нагріватися до + 80С чи охолоджуватися до – 25С за дуже короткий період часу. Якщо прикладаєте компрес до травмованої ділянки тіла через одяг, то обгортання тканиною не потрібне.

Гелевий компрес гаряче/холодне стане хорошим помічником для спортсменів, при отриманні вивихів, забоїв чи синців, якщо потрібно зняти перенапруження м язів верхніх чи нижніх кінцівок, важкість у ногах після виснажливого тренування. Даний компрес дуже зручно зберігати в морозильній камері і, коли виникає необхідність, накладати його на базі м'язи, в місцях виникнення дискомфорту чи болю.

Гелевий компрес швидко втамує біль і Ви зможете обійтись без фармакологічних засобів, які мають побічну дію на організм.

Гелевий компрес добре акумулює тепло чи холод і зберігає необхідну температуру протягом тривалого часу. Тепло поліпшує циркуляцію крові, а охолодження зменшує запалення та больові відчуття, як наслідок спортсмени швидше «відновлюються» після травми.

Завдяки використанню спеціального фіксатора для компресу, Ви забудете про незручні пов’язки, котрі постійно сповзають і заважають, замість того щоб утримувати компрес саме там, де Вам необхідно.

Компрес гаряче/холодне може бути ефективним не лише з лікувальною метою, а й як помічник у домашньому побуті чи для сумки-холодильника, оскільки його можна використовувати з «ефектом термосу» для охолодження, нагрівання чи збереження сталої температури продуктів харчування чи напоїв у поході, на пікніку чи автомобільній подорожі. Така здатність є особливо корисною для матусь, котрі беруть з собою на прогулянку дитяче харчування для своїх малюків. Це суттєво заощадить ваш час та зусилля, а продукти залишатимуться гарячими чи холодними впродовж кількох годин!

Гарячий гелевий компрес можна також використовувати, як грілку. Холодний компрес дієво позбавить Вас від нестерпного зубного чі головного болю.

Варто лише додати, що гелевий компрес гаряче/холодне зігріє або забезпечить ефект охолодження у зручний для Вас час, у будь-якому місці!

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Італія
Країна-виробник
  • Італія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами