Пластир від бородавок Medrull, 16 шт

Пластир від бородавок Medrull, 16 шт

Продавець:Ultimate

4.7/5  ( 93 оцінок )

103

Немає в наявності

21

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бородавки – це не просто неестетичні освіти на шкірному покриві, а й дуже небезпечні.

Пластир від бородавок Medrull допомагає видаляти звичайні бородавки та бородавки на стопі, добре прилягає до поверхні шкіри та не доставляє дискомфорту. Сам пластир - водонепроникний та прозрачний.

До складу входити два розміри прозрачних пластирів на полімерній основі, у трьох вакуумних фольгованих стрипах. Стріпи пропитані саліциловою кислотою, яка ефективно бореться з утвореннями. З цієї причини пластир не просто врятувати вас від шкірних недуг, але і попередити їх виникнення.

Ці пластирі створюють особливий мікроклімат, підтримуючи м'яку дію саліцилової кислоти, що дозволяє механічним способом удалити бородавки. Видалення бородавок за допомогою пластирів легко та безболісно. Використання пластирів попереджає ризик перенесення вирусів на інші ділянки тіла та до іншої особи.

Використання

Очистити, дезінфікувати та висушити пошкоджену ділянку. Відкрити упаковку, відрізати потрібний розмір пластиру, зняти захисну плівку і наклеїти пластир розмістивши подушечку над пошкодженою шкірою

Притиснути на кілька секунд край пластиру до здорової шкіри... Перед використанням ОБОВ'ЯЗКОВО проконсультуйтеся з лікарем.

Характеристики

Основа
Вид
  • Набір
Країна реєстрації бренда
  • Латвія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами