Пластир медичний мозольний Medrull, 6 шт

Пластир медичний мозольний Medrull, 6 шт

Продавець:Ultimate

4.7/5  ( 93 оцінок )

70

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир Medrull with Salycalic Acid запобігає попаданню бруду в отриману рану та забезпечує зняття мозолів. А спеціально розроблена ультратонка поліуретанова плівкова основа пластиру є стовідсотковою гарантією при правильному використанні неможливості проникнення в рану зовнішніх забруднювачів.

Гіпоалергенна клейка речовина не подразнює шкіру, ізолює нервові закінчення та сприяє зменшенню болю. Текстильний матеріал захищає рану від тертя, тиску, води та бактерій. Поглинаюча подушечка - віскоза з перфорованою сіточкою з поліестеру з високою гігроскопічністю. Завдяки створенню оптимально зволоженого, «дихаючого» ранозагоювального середовища, пластир сприяє пом'якшенню шкіри, тому, крім ран, допомагає при вологих мозолях, сухих мозолях і натоптишах. А саліцилова кислота є антисептичним засобом. При застосуванні має протимікробну, відволікаючу дію.

Медичний пластир Medrull не зміщується та не стягує шкіру. Також він оснащений подушечкою, яка делікатно контактує з ураженими ділянками, а не прилипаючи до них. Після використання пластирі легко і безболісно видаляються, не залишаючи слідів. Дуже зручний для використання, можна використовувати відрізки потрібної довжини

Пластир Medrull with Salycalic Acid запобігає попаданню води та бруду в отриману рану. А спеціально розроблено ультратонку основу пластиру з еластичного, текстильного матеріалу - це стовідсоткова гарантія неможливості проникнення в рану зовнішніх забруднювачів.

Характеристики

Призначення
Основа
Колір
Вид
  • Набір
Країна реєстрації бренда
  • Латвія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами