Відгуки покупців про Штатив для крапельниці MEDOK пересувний на колесах 06-054

2 відгуки

Код:  21515110

Залиште свій відгук про цей товар
  • Рамусь Александр
    Відгук від покупця. Продавець: RidniMedteh

    При выборе способа оплаты доступно только оплата наличными, выбрал адресную доставку курьером новой почты своим бабушке и дедушке - отправили на отделение. Это хорошо, что совпало что я был на месте и забрал посылку.

    Переваги:
    Лёгкая конструкция на колесах, регулируемая высота.
    Недоліки:
    Доставка и оплата
    • RidniMedteh

      Александр, адресную доставку курьером новой почты можно было оговорить в телефонном режиме. Мы всегда идем на встречу покупателю с удовольствием выполняем пожелания. Спасибо за отзыв и хорошего дня.

  • Светлана Мищенко
    Продавець: RidniMedteh

    Замовила товар. Подзвонили з компанії і підтвердили наявність. Товар проплатила безготівково. І почала чекати на штатив - дома хвора дитина, штатив на колесах хоч якось полегшував би їй життя, бо крапильниці багатогодинні. Але тільки через півтори доби, працівники компанії передзвонили і повідомили, що нажаль товара на складі зараз нема і чи зачекаєте ви до наступного тижня - десь 6 днів. Тобто при замовленні товар є, а після оплати через майже 2 дні з'ясовується , що його нема. Гроші мені теж досі не повернули. Хоча працівник фірми і отримав реквізити для зворотнього банківського переказу. Зі свого досвіду можу порадити не замовляти у цієї фірми, бо просто шахрайство якесь. Жаль, що Розетка не дбає про свій імідж, та надає свої можливості для обдурювання покупців.

    Переваги:
    Нажаль товар не отримала
    Недоліки:
    Компанія не чесна