Універсальний слуховий апарат Medica-Plus sound control 10.0 (Pro +) Цифровий завушний підсилювач з менеджером адаптації по потужності Original Чорний

Універсальний слуховий апарат Medica-Plus sound control 10.0 (Pro +) Цифровий завушний підсилювач з менеджером адаптації по потужності Original Чорний

Продавець:RedCatik

4.9/5  ( 120 оцінок )

1 000

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис Medica-Plus sound control 10.0 (pro+ )

Цифровий слуховий апарат Medica-Plus sound control 10.0 (pro+) – суперпотужний. Підходить як дорослим, так і дітям з різним ступенем порушень слуху. Апарат володіє не тільки технологіями, необхідними для користувачів з серйозними порушеннями слуху, але і функціями, які працюють разом для максимального поліпшення розбірливості та сприйняття мовлення.

Користувачі потужних слухових апаратів постійно підвищують рівень посилення, ставлячи під загрозу залишковий слух. Medica-Plus sound control 10.0 (pro+ ) усуває небезпеку надмірного посилення з допомогою системи адаптації з обмеженням по потужності.

Менеджер адаптації по потужності дозволяє встановити початкове посилення вище необхідного. Так воно автоматично, поступово і непомітно для користувача, знижуватися до цільового (оптимального) посилення. Це дозволяє захистити залишковий слух і підвищити розбірливість мови.

Менеджер адаптації посилення дозволяє поступово зменшувати посилення з плином часу. Починаючи з рівня посилення, якого очікує пацієнт і який може іноді бути надмірним і перевищувати рівень, необхідний для досягнення поставленої мети. Дана функція дозволяє повільно і поступово зменшити коефіцієнт підсилення і MPO до більш безпечного рівня для максимальної розбірливості мови і підтримувати залишковий слух.

Особливості:

Час зарядки: 4 ~ 6 годин

Робочий час: 280 годин

Частотний діапазон: 200 – 6000 Гц

Вхідний шум: 20 дБ

Спотворення:

500 Гц: 1,0%

800 Гц: 1,0%

1600 Гц: 1,0%

Комплектація:

Слуховий апарат Medica-Plus sound control 10.0 (pro версія);

Вушні вкладки різних розмірів (4 шт.);

Керівництво користувача;

Картонна упаковка.

Характеристики

Вид навушника
Діапазон частот (Гц)
  • 200
Функції
  • Система заглушення шуму
Особливості
  • Входной шум: 20 дБ Искажение: 500 Гц: 1,0%; 800 Гц: 1,0%; 1600 Гц: 1,0%.
Комплектація
  • Слуховой аппарат Medica-Plus sound control 10.0 (pro версия); Ушные вкладыши разных размеров (4 шт.); Руководство пользователя; Картонная упаковка.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами