Долото з 6-гранною ручкою з 2-х сторонньою заточуванням SURGIWELOMED 15 мм

Долото з 6-гранною ручкою з 2-х сторонньою заточуванням SURGIWELOMED 15 мм

Продавець:Med Use

4.4/5  ( 18 оцінок )

726

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Призначене для довбання і розсічення кісток при різних кісткових операціях.
Робоча частина плоска, заточка двостороння. У наявність Є долото з довжиною 22,5 см і діаметром 10 та 20 мм. Ширина робочої частини 10; 15; 20 мм
Виробник: Пакистан, Surgiwell.
Долото — в хірургії, інструмент, призначений для трепанації кістки і видалення кісткових новоутворень, а також для відсікання забруднених кісткових ділянок при обробці ран.
Є два типи робочої частини долота: плоска і желобоватая. Для нанесення удару по долоту зазвичай застосовують металеві хірургічні молотки (частіше з чавуну), але також можуть застосовуватися і дерев'яні молотки. Долото складається з чотирьох частин: леза, ріжучої кромки, рукоятки і наковаленка. Лезо долота може бути плоским (прямокутним, трапецевидним, кутовим) і желобоватым, а також прямим або зігнутим. Робоча частина прямого долота 10-40 мм, желобоватой долота — 4-40 мм Рукоятки бувають сплощені, квадратні, шестигранні і круглі.
Долота повинні бути особливо міцними, щоб витримати тривалі неодноразові ударні впливи, достатньо тяжкими, щоб не відскакувати від кістки після нанесення удару, їх леза повинні тривалий час зберігати ріжучі властивості і на кромці не повинні з'являтися освіти.
Стерилізація хірургічного інструментарію здійснюється кип'ятінням, автоклавуванням і антисептичними речовинами. Нережущие інструменти стерилізують кип'ятінням у 1-2% розчині гідрокарбонату натрію, який перешкоджає окисненню металу і підвищує температуру кипіння. Можна кип'ятити інструменти в дистильованій воді. Інструменти, вимиті щіткою з милом і висушені після попередньої операції, опускають у воду на сітці в спеціальні металеві посудини — стерилізатори, розміри яких варіюють в залежності від кількості та розміру інструментів. Час кип'ятіння інструментів — 30 хв. Якщо інструменти раніше використовували при гнійної операції, а особливо, якщо відбулося їх забруднення анаеробними мікробами або синьогнійною паличкою, час кип'ятіння збільшується до 45 хв. або навіть їх кип'ятять триразово за 60 хв. зі зміною води. Такі інструменти перед кип'ятінням на кілька годин занурюють у насичений розчин борної кислоти (при забрудненні синьогнійною паличкою) або в розчин лізоформ. Кип'ятіння інструментів, призначених для «чистих» і для гнійних операцій, виробляють в окремих стерилізаторах. Інструменти можна стерилізувати укладеними в бікси або загорненими в простирадла в автоклаві протягом 30 хв. при тиску 2 am. Застосовують також суховоздушную стерилізацію в сушильних шафах при t° 180— 200° протягом 40 хв.
В екстрених випадках допускається стерилізація інструментів обжиганием. Уклавши в металевий лоток, їх обливають спиртом, який підпалюють. Але від такої стерилізації інструменти псуються, так і метод не є надійним.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами