Затискач Кохер, 1/2 зубий, зубчастий, вигнутий 200 мм, № 3 SURGIWELOMED

Затискач Кохер, 1/2 зубий, зубчастий, вигнутий 200 мм, № 3 SURGIWELOMED

Продавець:Med Use

4.4/5  ( 18 оцінок )

242

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Затискач Кохера має на захоплюючих поверхнях зубчики, що травмує тканини, але захоплює їх міцно і надійно. Губки трапецієвидні з зубцями на кінці.
Затискач кровоспинний, одне - і двозубою, зубчастий, вигнутий № 1, 150 мм. (Кохер) Застосовуються для захоплювання і затиску кровоточивих судин при хірургічних операціях. Вони відрізняються довжиною, формою робочої частини.
Пр-під - Пакистан, медичний інструментарій цього виробника повністю сертифікований на території України, з успіхом використовується більшістю медичних установ.
Обробка інструментарію стандартними тепловими та хімічними методами. Затискач кровоспинний з нарізкою і зубцями (Кохера) У нього на робочій поверхні браншей є коса нарізка, а на кінці – гострі зубці. Затискач має один зуб на одній половині і два на інший називається затискач Кохера. При змиканні зубець однієї бранші входить в проміжок між двома зубцями другої бранші, чим досягається краща фіксація судини в тканини. Випускаються затискачі кровоспинні з нарізкою і зубцями прямі – довжиною 160 мм і 200 мм і вигнуті довжиною 160 мм. Призначення цих інструментів повністю відповідає назві. Крім того, ці інструменти в рідкісних випадках можуть використовуватися в якості допоміжних пристосувань для фіксації кульок, серветок. Кровоспинні затискачі, використовувані хоча б один раз для фіксації кульок і серветок, більше ніколи не можна застосовувати за прямим призначенням. Ці інструменти потрібно промаркувати і надалі застосовувати тільки з фіксуючими цілями. Внаслідок неминучої деформації робочих частин їх функціональні якості можуть бути втрачені.
Вимоги, що пред'являються до кровоспинну затискачів:
1. Міцна фіксація на кінці судини без тенденції до сковзанню.
2. Збереження сталості властивостей при багаторазовому використанні.
3. Легкість змикання і розмикання губок (браншей) під дією руки хірурга.
4. Наявність стопорящего механізму, що виключає мимовільне розмикання браншей. Для цього зазвичай використовують фіксатор у вигляді кремальеры.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами