Затискач Аліса для захоплювання кишкової стінки SURGIWELOMED 152 мм

Затискач Аліса для захоплювання кишкової стінки SURGIWELOMED 152 мм

Продавець:Med Use

4.4/5  ( 18 оцінок )

552

Є в наявності

4

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Затиск — хірургічний інструмент, призначений для перетискання кровоносної судини.Область застосування: для захоплювання і утримання кишкової стінки.
Затискачі виготовляються переважно з нержавіючої сталі і титану. Жомы – кишкові затискачі. За ступенем здавлювання тканин розрізняють жомы еластичні і раздавливающие. Перші – м'які еластичні жомы, стискують просвіт кишки і не дають вмісту кишечника вилитися назовні, при цьому стінка кишки не травмується. Другі розчавлюють тканини кишки, після їх застосування необхідна резекція кишки. До раздавливающим відноситься шлунковий жом Пайра. Використання затискачів в медичній практиці – це необхідність, без них неможливо уявити навіть найпростіше оперативне втручання, і саме це обумовлює високі вимоги до їх якості.
Сучасні затискачі досить різноманітні за формою. Існують прямі і вигнуті затискачі хірургічні, окончатые затискачі та багато інших. До затискним інструментів усіх типів пред'являється основна вимога - автоматично й міцно втримувати тканини. Для цього інструменти мають робочі губки і кремальеру. Губки, в залежності від функціонального призначення, мають різний профіль робочої поверхні і найчастіше нарізку (насічку) на ній і відрізняються розмірами та іншими конструктивними елементами.
Всі інструменти затискні можуть бути розділені по їх функціональному призначенню на п'ять типів: кровоспинні, в тому числі і затиски для тимчасового передавлення судин, шлунково-кишкові, голкотримачі, білизняні і допоміжні.
Испытание функциональных свойств зажимов при приемке (на прочность и эластичность) осуществляют путем троекратного сжатия между, губками инструмента дренажной резиновой трубки или марлевого бинта разной толщины в зависимости от типа зажима. Сжатие производят до зацепления кремальеры на последний зубец. При этом величина усилия зажима не должна превышать установленного для них в ТУ значения. Плотность смыкания губок проверяют на папиросной бумаге, которая при смыкании губок не должна выскальзывать. После указанных испытаний не допускается ,остаточная деформация бранш зажима.
При зберіганні затискачів слід передбачити вільний, без напруги, стан гілок і пружини.
Інструменти затискні при зберіганні замикають тільки на перший зубець крамальеры.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами