Затискач кишковий еластичний для дорослих прямий SURGIWELOMED

Затискач кишковий еластичний для дорослих прямий SURGIWELOMED

Продавець:Med Use

4.4/5  ( 18 оцінок )

323

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЗАТИСКАЧ КИШКОВИЙ ЕЛАСТИЧНИЙ .ДЛЯ ДОРОСЛИХ ПРЯМИЙ, 240 мм.
Затиск - хірургічний інструмент, призначений для перетискання кровоносної судини або відрізаного кінця кишки.
Існує безліч затискачів, кожен з яких призначений для виконання специфічних процедур. Кровоспинні затискачі застосовуються для зупинки кровотечі з пошкоджених судин. Кишкові затискачі перешкоджають витіканню вмісту кишечнику в черевну порожнину під час операцій на кишечнику, не пошкоджуючи при цьому стінок кишок (несминающий жом), або служать для закриття відкритого кінця кишки перед накладенням швів (який роздавлює жом). Хірургічний затискач для часткового стиснення великої судини у разі накладення бічного шва або анастомозу, відрізняється вигнутими губками, які при змиканні утворюють замкнутий контур, що охоплює посудину і має вікно, через яке проводять розріз і накладення швів Призначений для стискання стінок кишки і шлунка.
Виготовляється з нержавіючої сталі.
Технічна характеристика Довжина, мм 240 Маса, г 45 Жомы – кишкові затискачі.
За ступенем здавлювання тканин розрізняють жомы еластичні і раздавливающие. Перші – м'які еластичні жомы, стискують просвіт кишки і не дають вмісту кишечника вилитися назовні, при цьому стінка кишки не травмується. Другі розчавлюють тканини кишки, після їх застосування необхідна резекція кишки. Затиск - хірургічний інструмент, призначений для перетискання кровоносної судини або відрізаного кінця кишки. Існує безліч затискачів, кожен з яких призначений для виконання специфічних процедур. Кровоспинні затискачі застосовуються для зупинки кровотечі з пошкоджених судин. Кишкові затискачі перешкоджають витіканню вмісту кишечнику в черевну порожнину під час операцій на кишечнику, не пошкоджуючи при цьому стінок кишок (несминающий жом), або служать для закриття відкритого кінця кишки перед накладенням швів (який роздавлює жом). Хірургічний затискач для часткового стиснення великої судини у разі накладення бічного шва або анастомозу, відрізняється вигнутими губками, які при змиканні утворюють замкнутий контур, що охоплює посудину і має вікно, через яке проводять розріз і накладення швів.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами