Носовий Зонд з навивкою SURGIWELOMED

Носовий Зонд з навивкою SURGIWELOMED

Продавець:Med Use

4.4/5  ( 18 оцінок )

120

Є в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Носовий Зонд з навивкою - призначений для дослідження, очищення і змазування носа.
Діаметр робочої частини, мм 1.6. Довжина намотування робочої частини, мм 26. Габаритні розміри, мм 142x13.2 Маса, г 6.0 Виготовляється з латуні з нікелевим покриттям.
Стерилізація хірургічного інструментарію здійснюється кип'ятінням, автоклавуванням і антисептичними речовинами. Нережущие інструменти стерилізують кип'ятінням у 1-2% розчині гідрокарбонату натрію, який перешкоджає окисненню металу і підвищує температуру кипіння. Можна кип'ятити інструменти в дистильованій воді. Інструменти, вимиті щіткою з милом і висушені після попередньої операції, опускають у воду на сітці в спеціальні металеві посудини — стерилізатори, розміри яких варіюють в залежності від кількості та розміру інструментів. Час кип'ятіння інструментів — 30 хв. Якщо інструменти раніше використовували при гнійної операції, а особливо, якщо відбулося їх забруднення анаеробними мікробами або синьогнійною паличкою, час кип'ятіння збільшується до 45 хв. або навіть їх кип'ятять триразово за 60 хв. зі зміною води. Такі інструменти перед кип'ятінням на кілька годин занурюють у насичений розчин борної кислоти (при забрудненні синьогнійною паличкою) або в розчин лізоформ. Кип'ятіння інструментів, призначених для «чистих» і для гнійних операцій, виробляють в окремих стерилізаторах. Інструменти можна стерилізувати укладеними в бікси або загорненими в простирадла в автоклаві протягом 30 хв. при тиску 2 am. Застосовують також суховоздушную стерилізацію в сушильних шафах при t° 180— 200° протягом 40 хв. В екстрених випадках допускається стерилізація інструментів обжиганием. Уклавши в металевий лоток, їх обливають спиртом, який підпалюють. Але від такої стерилізації інструменти псуються, так і метод не є надійним. Ріжучі інструменти при кип'ятінні у воді тупляться, тому їх стерилізують холодним способом. Після миття щіткою з милом їх занурюють на 2 години в 96% спирт. Спирт меншій концентрації викликає іржу.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами