Затискач Більрот зубчатий прямий №1 по Crile-Rankin SURGIWELOMED

Затискач Більрот зубчатий прямий №1 по Crile-Rankin SURGIWELOMED

Продавець:Med Use

4.4/5  ( 18 оцінок )

246

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Затискач кровоспинний, зубчатий, прямий №1, 160 мм.(Більрот)
Затискач Більрота має на захоплюючих браншах насічки, менше травмує тканини.
Може бути прямий і вигнутий, розмір №1(160), №2(198), №3(270). Життя людей деколи повністю залежить від якості хірургічного втручання. А воно буде успішним лише за умови використання надійних і зручних інструментів.
Крім інструментів для роз'єднання тканин потрібні допоміжні і кровоспинні. До таких належить і затиск медичний. Вони виготовляються з хромованої нержавіючої сталі, але мають велику кількість різновидів. Ціла група затискачів призначена для стиснення кровоносних судин. До таких відноситься затискач Блелока, Хепфнера, Маллигена, Кохера, затиск медичний кровоспинний Москіт, затиск Поттса, Дольотти та ін. Вони мають різну довжину бранш, різний кут вигину, і зарубки на губках, що дозволяють міцно, але при цьому найменш травматично стискувати судини для зупинки кровотоку. Ряд затискачів призначений для роботи з конкретними органами. Так, наприклад, для перетискання широких зв'язок матки застосовується спеціальний довгий гінекологічний затискач з прямими браншамі або модель Мюзе. Для накладення на кишку використовується затискач без бранш — моделі Дзаммитти — Блазіуса і Дюпюітрена — Блазіуса. Для зближення країв розрізаних м'язів серця іспользется голчастий затискач медичний або затискач Лонго. Легкі без травм фіксує затискач Люера, кінці робочих губок якого при фіксації не стикаються, а також пінцет Дюваля з губками у вигляді рівнобедрених трикутників із зарубками. При апендектомії застосовується затискач Хартманна. За допомогою цих окончатых щипців витягується червоподібний відросток. У пластичних операціях для захоплення сухожиль використовується пазуристий затискач Бизальского, для операцій на коліні потрібен спеціальний артроскопический хірургічний затискач з кремальерой. Для порожнинних операцій застосовується затискачі Пайра (резекція шлунка), Поппера (операція на жовчному міхурі), Федорова (нефректомія), Линартца (накладення энтероэнтероанастомоза «бік у бік»). Існує також і інші, допоміжні пристрої. Наприклад, для утримання кровоспинних тампонів використовується затискач Микулича. За допомогою нього також закріплюється білизну до очеревині. Для цієї мети застосовується і двузубчатый затискач медичний. Зажимом Біттера проводять маніпуляції з предметними і покривними скельцями, а зажимом Мора перетискають гумові трубки.Цікаві фактыЖитель міста Гаджиєво прожив дванадцять років з медичним затискачем в черевній порожнині. Хірург забув інструмент в животі пацієнта під час операції по видаленню грижі. Спочатку затискач не давав про себе знати, але через деякий час з'явилися сильні болі. Лікарі здивувалися, виявивши на рентгенівському знімку сталевий предмет 16 сантиметрів у довжину, робоча частина 40 мм.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Пакистан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами