Голки для інсулінових шприц-ручок Новофайн 6 мм - Novofine 31G, поштучно (фасування по 25 шт.)

1 відгук

Код:  220974187

Голки для інсулінових шприц-ручок Новофайн 6 мм - Novofine 31G, поштучно (фасування по 25 шт.)

1 відгук

Код:  220974187

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 84 оцінок )

250

Є в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Novo Nordisk на сьогоднішній день є одним із лідерів у галузі фармацевтичної продукції та послуг, зокрема у галузі лікування цукрового діабету.

У компанії є свої виробничі потужності у шести країнах.

Чи знаєте ви, що від того, які голки ви використовуєте при введенні інсуліну, залежить певною мірою успіх лікування діабету?

Адже правильний вибір голки для шприц-ручок та ін'єкторів – це не тільки безболісні відчуття та безпека для пацієнта, простота та зручність у роботі, а й забезпечення правильної та адекватної інсулінотерапії, призначеної вам вашим лікарем.

Цим критеріям повною мірою відповідають надтонкі стерильні одноразові голки для шприц-ручок та ін'єкторів НовоФайн.

Увага: одноразові голки призначені лише для одного уколу!

Дотримуйтесь техніки ін'єкцій інсуліну і користуйтеся при кожній ін'єкції новою голкою - це допоможе вам отримати максимальний ефект від терапії інсуліном!

НовоФайн - одноразові сталеві голки для введення інсуліну є найбільш поширеними, оскільки вони підходять практично до всіх шприц-ручок як зарубіжних так і вітчизняних виробників: Sanofi-Clik STAR, SoloSTAR, OptiClik, OptiPen Pro, AllSTAR, OptiSet, Luxumia, JuniorSTAR -KwikPen, HumaPen Memoir, HumaPen Luxura, HumaPen Luxura HD, HumaPen Ergo 2, Humalog Pen, HumalinPen, HumatroPen 3, Savvio, Forsteo, Astra Zeneca-Byetta Pen, Nova Nordisk-Victoza Pen, FlexPen, Junior, InnoLet, FlexTouch, Owen Mumford-AutoPen Classik, AutoPen 24, Biosulin Pen, Ypsomed-Ypsomed, Dongbao Pen, Biomatik Pen, Dar Pen та інших торгових марок. а також одноразовим флекспенам та пенфілам.

Голки виконані із спеціальної тонкостінної технології, за рахунок чого досягається маленький загальний діаметр голки та великий просвіт. Введення голки виходить абсолютно безболісним, мають хорошу подачу інсуліну.

Товщина 0,25 мм (31G) та оптимальна довжина 6 мм добре людям нормальної статури

Голки продаються набором – фасування по 25 штук.

Характеристики

Країна-виробник
  • Данія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Марина Мельниченко
    Відгук від покупця. Продавець: ForestPharm+

    Отличный товар, спасибо