Голки для шприц-ручок BD Micro-Fine Plus 8 мм, 30G - поштучно Мікрофайн (фасування по 25 шт.)

Голки для шприц-ручок BD Micro-Fine Plus 8 мм, 30G - поштучно Мікрофайн (фасування по 25 шт.)

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 81 оцінок )

260

Є в наявності

8

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Becton Dickinson - американська медична технологічна компанія, що виробляє та продає медичні прилади, інструменти, реагенти. Голки для шприц-ручок BD Micro-Fine Plus (БД МікроФайн Плюс) виготовлені на основі сучасних передових розробок, тому максимально полегшують процедуру уколу інсуліном. Особлива конструкція робить голки для шприц-ручок BD Micro-Fine Plus (БД МікроФайн Плюс) придатними для використання у шприц-ручках будь-якої марки. Універсальне різьблення голки підходить для всіх багаторазових інсулінових шприц-ручок, що застосовуються в Україні європейських та українських виробників:

Sanofi-Clik STAR, SoloSTAR, OptiClik, OptiPen Pro, AllSTAR, OptiSet, Luxumia, JuniorSTAR, Lilly-KwikPen, HumaPen Memoir, HumaPen Luxura, HumaPen Luxura HD, HumaPen Ergo 2, Humalog Pen, HumalinPen Astra Zeneca-Byetta Pen, Nova Nordisk-Victoza Pen, FlexPen, NovaPen 3, NovaPen 4, NovaPen Junior, InnoLet, FlexTouch, Owen Mumford-AutoPen Classik, AutoPen 24, Biosulin Pen, Ypsomed-Ypsomed, Dongbao Pen, Pen та інших торгових марок. а також одноразовим флекспенам та пенфілам. Це найпопулярніша серед споживачів лінійка, що відрізняється чудовою якістю

Переваги інсулінових голок БД Мікрофайн Плюс:

  • Голки для шприц-ручок БД Мікро Файн Плюс (BD Micro-Fine+) виготовлені із високотехнологічної сталі.
  • Кожна голка для шприц-ручок БД Мікро Файн Плюс (BD Micro-Fine+), що зменшує відчуття болю при введенні ін'єкції, при цьому голка досить міцна.
  • Кожна голка для шприц-ручок БД Мікро Файн Плюс (BD Micro-Fine+) піддається електрохімічному поліруванню для отримання ідеально гладкої поверхні.
  • Збільшений внутрішній діаметр голки при незмінному зовнішньому діаметрі дозволяє збільшити витрату інсуліну, що вводиться, зменшуючи зусилля і час введення.
  • Тонкий шар мастила голки знижує зусилля при введенні, що підвищує комфортність у застосуванні.

Голки продаються поштучно.

Товщина 0,30 мм (30G) та оптимальна довжина 8 мм добре підходить дорослим та літнім пацієнтам із зайвою вагою.

Мікрокориста медична сталь та електронно-лазерне заточування голки, а також особливе силіконове покриття забезпечують плавне та майже безболісне входження в шкіру. Велика упаковка дозволить регулярно змінювати голки, щоб уникнути зайвого травмування шкіри та м'яких тканин. Рекомендується виконувати ін'єкції під прямим кутом до шкіри без формування шкірної складки.

Голки продаються набором – фасування по 25 штук.

Характеристики

Країна-виробник
  • Ірландія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами