Антихрап пов'язка на голову від хропіння ANNEK

1 відгук

Код:  223682845

Антихрап пов'язка на голову від хропіння ANNEK

1 відгук

Код:  223682845

Продавець:MORPHEUS

4.9/5  ( 27 оцінок )

395

Немає в наявності

17

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

  Пов'язка від хропіння ANNEK

Пов'язка на голову від хропіння Аннек - самий простий, зручний і ефективний засіб для зменшення хропіння.
Одна з основних причин хропіння - це мимовільне розслаблення м'якого піднебіння людини і язичка в процесі нічного сну. При цьому виникає деренчання або по іншому - вібрації м'яких тканин гортані . Так виникає такий патологічний стан, який називається хропіння .

  Спосіб та механізм застосування:

Пов'язка Аннек надівається безпосередньо перед сном на голову людини і з допомогою двох липучок допомагає утримувати нижню щелепу на місці. Вона працює все ніч , незалежно від положення сплячої людини . Таким чином, пов'язка усуває найпоширенішу причину хропіння - западіння мови при сні не спині .
Ця еластична пов'язка, легко знімається, надівається і не доставляє незручностей під час сну. Відразу ж після використання вона приймає колишню форму. Завдяки двом застібкам "липучках" розмір виробу вільно регулюється як для дитини , так і для дорослої людини . Липучки розміщені на потилиці і на темье голови . Ремінці комфортно підтримує підборіддя людини під час сну;
Сам матеріал - неопрен , м'який і приємний на дотик, стійкий до розвитку бактерій і грибків, не викликає алергії.
Виріб має універсальний розмір , пов'язка може регулюватися "липучками" за розміром голови.

Як вона працює?

Це пристрій для хропіння призначене для того, щоб зафіксувати щелепу в положенні закритого рота або майже закритого під час сну. Таким чином , щелепа не опускається , язик не западає . Порожнина рота закрита , не пересихає , інфекції на приєднуються.

Переваги :

✔ УСУВАЄ ХРОПІННЯ МИТТЄВО – нічна пов'язка Аннек працює миттєво , створюючи легку напругу навколо щелепи, дозволяючи підборіддя утримуватися на місці. Вона науково розроблена, щоб тримати щелепу закритою і дозволяти вам вільно дихати, що запобігає хропіння миттєво.

✔ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПОВНИЙ БЕЗПЕРЕРВНИЙ ГЛИБОКИЙ СОН - Тримає дихальні шляхи відкритими, щоб дати більше кисню у ваші легені. Зберігаючи дихальні шляхи відкритими, вона не тільки припиняє хропіння, але і понижет і зменшує шліфування зубів. Дихайте всю ніч глибоко і прокидайтеся, відчувайте себе краще, ніж коли-небудь!

✔ МАЄ РЕГУЛЬОВАНИЙ РОЗМІР ДЛЯ ВСІХ - Довга подбородочная пов'язка Аннек готова до використання, виготовлений з найкращих матеріалів і ідеально підходить для всіх розмірів голови. Міцна на розтяг, легко контролюється - небудь затягуванням, або великим ослабленням ремінця для підборіддя. Це дозволяє підганяти під індивідуальні розміри. (Інструкції по оптимальному використанню в описі продукту, на упаковці продукту) Вона призначена для того, щоб залишатися на місці всю ніч, не сповзаючи.

✔ ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я - Використання нічний пов'язки Аннек в нічний час означає високоякісний глибокий сон! Було також доведено, що повний нічний відпочинок забезпечує більше енергії, покращує пам'ять, знижує стрес і безліч інших переваг для здоров'я

Корисною також для: хропіння, стресу, сухості в роті, проблем з диханням і ефективної терапії СРАР під час сну .

Використання при CPAP-терапіі:

Пов'язка Аннек відмінно працює в поєднанні з СИПАП машинами .Дихання рота є великою проблемою для користувачів CPAP. Це негативно впливає на дотримання ПДСП, тому що повітря СРАР не може пройти через ваші дихальні шляхи з правильним тиском. Пов'язка Аннек тримає рот закритим під час сну, таким чином запобігаючи витік повітря (доставленого з машини CPAP) з відкритого рота.

Вказівки по застосуванню:

Крок 1: Відрегулюйте пов'язку на липучці на верхній частині голови.

Крок 2: Помістіть пов'язку на голову і відрегулюйте, щоб переконатися, що рот закритий.

Крок 3: Відрегулюйте і затягніть липучку зручно на потилиці, біля шиї.

Протипоказання :

Пов'язку Аннек не слід використовувати при:

  • астмі, нежиті
  • викривленої перегородки носа,
  • утрудненому диханні через ніс з-за алергії,
  • запаленні носоглотки.
  • при хропіння носом , навіть із закритим ротом .

Пов'язка від хропіння шиється з легкого і еластичного матеріалу, який широко застосовується в медицині — неопрену. Матеріал стійкий до розвитку бактерій і грибків, не викликає алергії. Виріб можна багаторазово прати.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • не вызывает аллергии
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Корнієць Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: MORPHEUS

    Крайне не рекомендую - дешевый китай. Не стоит своих денег.

    Переваги:
    Нет
    Недоліки:
    1. Материал тяжелый и не пропускает воздух. Из-за этого естественно начинает потеть кожа лица. 2. Краска материала повязки не держится на ткани. Итог черго-синие полосы на наволочке, которые врядли отстираются.