Дефібрилятор-монітор Heaco Paramedic CU-ER5

Дефібрилятор-монітор Heaco Paramedic CU-ER5

Продавець:IMED

291 968

218 976

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дефібрилятор-монітор Paramedic CU-ER5 має можливості працювати як в автоматичному, так і в ручному режимі за допомогою одноразових електродів та електродів-лопаток. Він призначений для груп швидкого реагування і для користувачів лікарень, які вимагають високої портативності.

У AED режимі дефібрилятор надає користувачам голосові і текстові підказки протягом всієї рятувальної операції. В ручному режимі зовнішньої дефібриляції Paramedic CU-ER5 дозволяє контролювати процес дефібриляції. Користувач оцінює ЕКГ пацієнта і встановлює енергію удару. Також можна здійснювати синхронну кардіоверсію для лікування фібриляції передсердь. Дефібрилятор завдає електричний шок потужністю 1 – 200 Дж. Крім вище зазначеного, дефібрилятор Paramedic CU-ER5 дозволяє лікарям контролювати показники SpO2 і виводить ЕКГ криві. Він може підключаться до зовнішнього принтера і переноситися з допомогою спеціальної зручної сумки.

Для перевірки готовності до невідкладної допомоги дефібрилятор проводить автоматичні тести, навіть під час зберігання. Дефібрилятор-монітор живиться від вбудованого акумулятора або адаптера змінного струму. Рівень заряду, стан батареї і тривалість її використання можна переглянути в спеціальному електронному журналі. Дані відображаються на 4-х дюймовому дисплеї і зберігаються в журнал. Журнал зберігає перелік подій реанімації, записаних із зазначенням часу. Дефібрилятор Paramedic CU-ER5 дуже компактний. Так звані електроди-праски кріпляться на апарат. А також він може легко встановлюватися в салоні машини швидкої допомоги.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Передача данных на ПК
    Аккумулятор
    Подключение к принтеру

Комплектація
  • Дефибриллятор
    Сетевой кабель
    Блок питания
    Кабель ЭКГ – 3-х канальный
    Многоразовые электроды-утюжки
    Гель
    Инструкция
    Гарантийный талон
    Копия свидетельства МОЗ Украины
    Копия Сертификата соответствия УКРСЕПРО

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Велика Британія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами