Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ 15-1

Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ 15-1

Продавець:IMED

11 935

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ШМБ 15-1 - мультифункціональні медичні шафи, розроблені з урахуванням раціонального використання приміщення, призначені для підтримки стерильності та зберігання медичного інструментарію і матеріалів, знаходять широке застосування в операційних, перев'язувальних, оглядових і т. д. Підтримка стерильності досягається за рахунок використання спеціальних бактерицидних безозоновых ламп Philips або Osram, ультрафіолетове випромінювання яких робить стерильним повітря, в якому знаходиться інструментарій, і забезпечує його асептичне зберігання в умовах, що виключають вторинну контамінацію мікроорганізмами. Термін служби бактерицидних ламп становить 9 000 годин. Перевірена часом технологія підтримки стерильності дозволяє значно економити енергоресурси, дезінфікуючі засоби і час персоналу. Шафа ШМБ 15-1 призначений для тривалого (максимально протягом 7 діб) зберігання медичного інструментарію і матеріалів, які попередньо пройшли належну стерилізацію. Для гарантованої підтримки стерильності шафа має працювати цілодобово.

Конструктивно шафа являє собою каркас з алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Полімерно-порошкове покриття металевих поверхонь охороняє виріб від корозії, дозволяє проводити обробку поверхонь дезінфекційними засобами, а також забезпечує естетичний вигляд. Шафа має три незалежних секції: верхня і нижня призначені для зберігання медичних матеріалів, середня являє собою УФ-бокс на 2 полиці для підтримки стерильності інструментарію і матеріалів, які попередньо пройшли належну стерилізацію. Дверцята УФ-боксу виконана із спеціального затемненого скла, яке запобігає попадання шкідливого УФ-випромінювання в очі медичного персоналу. Секції для зберігання виготовлені: верхня - з прозорого скла, має одну скляну полицю, нижня - з металлокомпозитных панелей, закривається на ключ. Шафа оснащений системою автоматичного відключення бактерицидної лампи при відкритті УФ-боксу, встановлений на ніжки, що регулюються по висоті.

Характеристики

Призначення
Кількість стулок
Матеріал корпусу
Встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.