Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ 30-Е для ендоскопів

Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ 30-Е для ендоскопів

Продавець:IMED

15 950

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Призначений для зберігання продезінфікованих або простерилізованих гнучких ендоскопів та супутнього інструментарію. При працюючій бактерицидної лампи всередині шафи створюється озоно-повітряна суміш, що дозволяє тривалий час підтримувати необхідний рівень стерильності. Бактерицидна лампа закрита спеціальним кожухом, пряме випромінювання не надає негативної дії на пластикову поверхню ендоскопів. Таймер дозволяє виставити необхідний час роботи лампи, що оберігає ендоскопи від надмірного опромінення. Индикаторно-керуючий пристрій виконує функції: облік напрацювання годин бактерицидної лампи, індикація режимів роботи шафи, автоматичне відключення бактерицидної лампи і включення галогенною лампи для підсвічування в момент відкривання дверей. Всі шафи укомплектовані спеціальними ложементи, на які підвішуються ендоскопи. Шафа ШМБ 30-Е рекомендований для зберігання стерильних гастрофиброскопов, фиброкалоноскопов, дуоденофиброскопов. Реєстрація МОЗ України.

Характеристики

Призначення
Кількість стулок
Матеріал корпусу
Встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.