Пульсоксиметр Біомед ВМ1000А (1363)

1 відгук

Код:  230370781

Пульсоксиметр Біомед ВМ1000А (1363)

1 відгук

Код:  230370781

Продавець:IMED

4 799

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ВМ1000А - кишеньковий пульсоксиметр, призначений для неінвазивного вимірювання ступеня насичення (сатурації) киснем гемоглобіну артеріальної крові, а також частоти пульсу дорослих і дітей у закладах охорони здоров'я та домашніх умовах.

Особливості: Кольоровий дисплей. Ергономічний дизайн. Графічне відображення: гістограма інтенсивності частоти пульсу. Відображення на дисплеї попередження про низький заряд батарей. Вимірювання можливе при низьких значеннях індексу перфузії. Функція установки звукового сигналу частоти пульсу. Функція налаштування між сигналів тривоги для SpO2 та частоти пульсу. Функція автоматичного відключення: якщо прилад не отримує сигналів, він автоматично вимикається. Низьке енергоспоживання. Синхронізація в реальному часі з мобільним пристроєм через Bluetooth. Безкоштовне мобільний додаток, доступне на google play™ і AppStore™. Незначну вагу, малі розміри. Зручний і простий в експлуатації.

Характеристики

Дисплей
  • Кольоровий
Додаткові характеристики
  • Диапазон измерений пульса 25 – 250 уд/мин
    Точность измерений пульса ±2
    Питание 2 батареи ААА
    Отображение интенсивности пульса Гистограмма
    Диапазон измерений SpO2 35-100%
    Точность SpO2 ±2%

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Владислав Кривец
    Відгук від покупця. Продавець: IMED

    Не связывайтесь с этой фирмой и этим пульсоксиметром. Это мошенники!!! Взяли предоплату, но счет при получении полный без учета внесенной предоплаты. Пульсоксиметр выдает неправильные показания. Товар назад не хотят принимать.

    Переваги:
    Нет
    Недоліки:
    Только недостатки