Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ15-Э1 для бронхоскопів та уретроскопов з сейфом

Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ15-Э1 для бронхоскопів та уретроскопов з сейфом

Продавець:IMED

16 705

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Шафи медичні призначені для асептичного зберігання гнучкого продезинфицированного або простерилізованого ендоскопічного обладнання та інструментарію в умовах, що виключають вторинну контамінацію мікроорганізмами. Бактерицидна лампа закрита екраном, тим самим випромінювання не надає руйнівної дії на дороге ендоскопічне обладнання. Шафа конструктивно являє собою каркас, що складається з алюмінієвих профілів, на яких закріплені панелі з композитного матеріалу. Спеціальне скло не пропускає бактерицидну випромінювання, шафи також обладнані автоматичним відключенням бактерицидних ламп при відкриванні дверей або висунення боксу, щоб виключити шкідливий вплив ультрафіолетового випромінювання на очі. Внизу встановлений піддон з нержавіючої сталі для збору дезінфектанту. Електрична схема включає в себе блок управління з баластними пристроєм, який забезпечує плавний старт бактерицидної лампи для продовження її терміну служби. Индикаторно-керуючий пристрій виконує наступні функції: облік напрацювання годин бактерицидної лампи, індикація режимів роботи шафи, автоматичне відключення бактерицидної лампи і включення галогенової лампи для підсвічування в момент відкриття дверей. Ніжки регулюються по висоті 155-175 мм.

Характеристики

Призначення
Кількість стулок
Матеріал корпусу
Встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.