Кліпса антихрап Nose Clip (RZ-85647)

Кліпса антихрап Nose Clip (RZ-85647)

Продавець:Shop&Go

3.7/5  ( 585 оцінок )

149

80

Немає в наявності

11

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Хропіння доставляє незручності не тільки того, хто хропе, але і тим, хто знаходиться поруч, у сусідній кімнаті. Позбутися від цієї проблеми дуже непросто. Позитивно впливає на її усунення відмова від алкоголю і куріння, нормалізація ваги, регулярне очищення носових проходів тощо

Але все це лише частково полегшить долю хропе і домочадців, причому всі перелічені методи діють не відразу, а через якийсь час.

А рішення потрібно сьогодні, оскільки хвороба не тільки доставляє дискомфорт, але ще й представляє небезпеку для здоров'я. В процесі цього неприємного явища відбувається часткове перекриття дихальних шляхів, внаслідок чого організм погано забезпечується киснем. Хропіння є причиною розвитку атеросклерозу сонних артерій, без яких неможливо живлення головного мозку. Дуже часто люди задихаються у сні — зупинка дихання, яка має медичний термін апное, може тривати близько 10 секунд.

Напевно не варто називати більше причин, за якими від цього явища потрібно негайно позбавлятися.

На сьогоднішній день вирішити проблему і більше не повертатися до неї допоможе новітній винахід — кліпса «Антихрап». Кліпса «Антихрап» потрібна не тільки тим, хто хропе, але і тим, хто часто страждає нежиттю.

А це практично 80 % людей, які внаслідок захворювання не можуть дихати, часто утруднене дихання стає хронічним, що призводить до небажаних ускладнень. Використання інноваційної кліпси дозволить позбутися зберігання, і від закладеності носа.


Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами