Лампа Вуда Kronos 8 Вт для виявлення та діагностики захворювань шкіри людини і тварин (mpm_00001)

Тип елемента живлення
  • Сеть

Лампа Вуда Kronos 8 Вт для виявлення та діагностики захворювань шкіри людини і тварин (mpm_00001)

Продавець:KRS

4.6/5  ( 75 оцінок )

639

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лампа Вуда 8 Вт для виявлення та діагностики захворювань шкіри людини і тварин

Лампа Вуда - діагностика дерматозів, грибкових та інших шкірних захворювань. З фірмовою лампою SILVANIА. В даний час шкірні захворювання, збудниками яких є різні патогенні мікроорганізми, що широко поширені. Багато з них передаються людині при контакті з домашніми тваринами, наприклад, стригучий лишай. Необхідною умовою успішного лікування є правильна і своєчасна діагностика. Однак виявити і класифікувати мікрофлору неозброєним оком неможливо. Для цього потрібне спеціальне лабораторне обладнання та хімічні реагенти.

Одним з ефективних і доступних способів постановки діагнозу є лампа чорного світла або лампа Вуда. Вона отримала свою назву на честь американського вченого-фізика, який вивчав оптичні фільтри, які пропускають виключно ультрафіолетові промені. Прилад залежно від модифікації випускає з допомогою ртутних ламп хвилі довжиною від 300 до 400 нм. Завдяки наявності лінзи відбувається збільшення досліджуваного ділянки, що підвищує ефективність діагностики. З його допомогою встановлюють параметри стану шкіри та наявність на її поверхні різних патогенних мікроорганізмів, що виявляють мікози та дерматози. Продукти життєдіяльності мікробів яскраво світяться при впливі з невидимими оку ультрафіолетовими променями. Діагностика проводиться на чистій шкірі. Для захисту очей необхідно виключити прямий вплив на них ультрафіолету. Відстань між приладом і поверхнею шкіри має становити не менше 15 — 20 см, тривалість впливу не більш 2 хвилин. Тривалий УФ-опромінення може призвести до розвитку гіперпігментації і опіку.

Отриманий результат порівнюють з даними спеціальної таблиці. Світло-синє світіння свідчить про нормальної здорової шкіри, інтенсивне синє забарвлення говорить про підвищеної сухості шкірних покривів. Фіолетовий колір є ознакою чутливої шкіри. Розпізнати запалені ділянки тканини можна по білому забарвленню світіння, однак, якщо воно ледь помітно, то велика ймовірність звичайного забруднення. Коричневий світло виникає при наявності пігменту, що використовується в діагностиці депігментації та гіпо-пігментації, а зелений або жовто-зелений — при грибковому ураженні шкіри. Різнобарвний лишай дає тьмяно-жовте світіння, еритразма — рожеве або червоне, фавус — світло-сріблясте. Впливати можна не тільки на шкірні покриви, але і на слизові оболонки та мочу, зібрану в прозору ємність. Для отримання достовірного результату дослідження проводять в затемненому приміщенні.

Малі розміри і маса приладу роблять його використання досить зручним. Він безпечний і дозволяє швидко отримати достовірний результат на відміну від традиційних лабораторних методів. Область застосування люмінесцентного діагностичного світильника включає в себе дерматологію, косметологію, ветеринарію. Він використовується в різних клініках і шкірних диспансерах. В дитячі заклади з його допомогою проводять профілактичні огляди. Крім того, лампу Вуда можна використовувати самостійно в домашніх умовах. У криміналістиці вона дозволяє виявити біологічні сліди: кров, сечу, сперму. Іноді її використовують при ловлі комах.

Характеристики:

  • Робоча довжина хвилі (нм) 364
  • Спектральний діапазон збудження люмінесценції (нм) 340 380...
  • УФ опромінення контрольованої поверхні (лк) 200±20
  • Напруга живлення мережі змінного струму 50 Гц (В) 220±5
  • Енергоспоживання не більше (Вт) 60
  • Клас захисту по вимогам електробезпеки за ГОСТ 12.2.025-76 II тип B
  • Режим роботи повторно-короткочасний 10 хв роботи — 5 хв перерва
  • Застосування – дерматологія, дитячі установи, ветеринарія.
  • Призначення – діагностика дерматозів, грибкових та інших шкірних захворювань ОЛДД – 01 (8 Вт. )

Колірна ідентифікація: Мікроспорія - жовто-зелена (смарагдова) флюоресценція Фавус-белдно-сріблясте Еритразма-рожеве, цегельно-червоне світіння Висівкоподібний лишай - жовта або бура світіння Руброфітія -коралово-червоне світіння Осередки червоного вовчака на слизових -біле або каламутно-біле світіння лейкоплакія — зелений рак — червоний КПЛ — жовто-коричневий лептотрихоз — жовтий кандидоз — сніжно-білий кокова флора -фіолетовий коки+кандида — апельсиновий Лапа Вуда може допомогти також в діагностиці вітіліго (депігментація більш виражена у променях лампи, а також при судинних невуса-депігментація відсутня при огляді у променях лампи Вуда

Незвичайне застосування: Як це не дивно, але багато власників кішок використовують світіння чорного світла лампи Вуда для позбавлення від запаху сечі в квартирі — ультрафіолетовий світло лампи викликає світіння продуктів метаболізму (при цьому сеча кішок світиться жовтим кольором), що дозволяє визначити навіть найдрібніші сліди-мітки і своєчасно вжити відповідні заходи для позбавлення від запаху.

Комплектація: лампа Вуда сполучний шнур коробка технічний паспорт, гарантійний талон

Характеристики

Тип елемента живлення
  • Сеть
Комплектація
  • лампа Вуда соединительный шнур коробка технический паспорт гарантийный талон
Додаткові характеристики
  • Спектральный диапазон возбуждения люминесценции (нм) 340…380
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами