Безконтактний термометр Arhimed Ecotherm ST300

6 відгуків

Код:  252860241

Безконтактний термометр Arhimed Ecotherm ST300

6 відгуків

Код:  252860241

Продавець:iMedical

4.6/5  ( 882 оцінок )

1 249

949

Немає в наявності

37

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ArhiMED EcoTherm ST 300 кращий варіант для непосидючих дітлахів

Хочете замовити безконтактний термометр, але вже збилися з ніг у пошуках кращого варіанту? Де він, де Ваш ідеальний інфрачервоний градусник? А він на поличці нашого магазину! Популярна фірма Архімед створила новинку, яка за швидкістю вимірювання може позмагатися зі швидкістю світла. А ціна, це просто цілющий нектар, що ллється на сердечко, загоюючи його від травм націнок. ArhiMED EcoTherm ST 300 подарує тільки приємні враження, починаючи з зовнішнього вигляду і закінчуючи продуманістю і простотою кожної деталі.

Погляньмо ближче на ArhiMED EcoTherm ST 300
  • Звичайно ж бездоганна точність - перше на що звертаєш увагу, спробувавши інфрачервоний градусник ArhiMED EcoTherm ST300.Високоякісна лінза датчика трохи втоплена в корпус, щоб уникнути подряпин і пошкоджень, адже вона така чутлива. Датчик вловлює найменші зміни температури з точністю до 0,1 градуса.
  • Більш компактний дизайн ArhiMED EcoTherm ST 300 ідеально лягає в руку, а якісний пластик приємний до шкіри. Потовщений шар пластику робить новинку міцною та ударостійкою, що дуже актуально коли в домі є маленький непосида.
  • Скажіть "ні" ректальним вимірюванням температури у новонародженого. Безпечно і гігієнічно дізнатися температуру менше ніж за секунду, навіть не доторкнувшись до малюка - це не казка, це - ArhiMED EcoTherm ST 300.
  • Хочеться бути впевненим, що Ви не обпечете попку малюка, занурюючи його у ванночку? Інфрачервоний термометр ArhiMED EcoTherm ST 300 виміряє температуру рідини та будь-яких предметів миттєво, в діапазоні від 0 до 100 градусів С.
  • Переміряли температуру всього у квартирі? Тепер просто відкладіть безконтактний термометр на поличку і він автоматично вимкнеться протягом 30 секунд.
  • А цілих 32 слоти пам'яті допоможуть не розгубитися і простежити динаміку змін температури, якщо хтось захворів. Буде що розповісти та навіть показати доктору.
Доставимо Ваше замовлення трохи повільніше ніж ArhiMED EcoTherm ST 300 виміряє температуру

Добралися до сюди, так і не залишили заявку? Всього у кілька кліків Ви можете виправити цю ситуацію. Залишайте заявку на ArhiMED EcoTherm ST 300 на нашому сайті і наш кваліфікований фахівець в найкоротший час зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставлення і відповість на всі питання. У будь-яку точку України відправимо Ваше замовлення на зручне відділення Нової Пошти. По Києву можливе доставлення кур'єром до Вашого порогу. З нетерпінням чекаємо на Ваші звернення.

Характеристики

Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Тип елемента живлення
  • Батарейки 2 x ААА
Комплектація
  • Термометр;
    Инструкция;
    Батарейки;
    Гарантийный талон.
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Люда Сельхо
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Взяли додому цей термометр. Дуже швидко міряє, не очікувала.
    Одразу звірила з звичайним ртутним - безконтактний показав 36.9, а ртутний 36.8. Приблизно міряю 3-4 рази і беру середнє значення.
    Альтернатива ртутному - чудова.

    Переваги:
    інструкція на укр.мові , швидкість роботи
  • Денис Наумов
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Перестал работать адекватно через пару месяцев. Показывает температуру выше, чем есть. 72 градус Цельсия для стены это уже слишком не точно. Брался, чтобы измерять ребёнку температуру.

    Недоліки:
    Не надёжный, быстро вышел из строя, при том что почти не использовался
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: iMedical

    Після ковід вакцинації почав відчувати ломоту в тілі - даний термометр же вперто показував 36.7- 36.8.
    Заміряв ртутним - 37.8 (результат на фото). Це все, що треба знати про цей прилад.
    Сподіваюсь зможу повернути.

    Переваги:
    нема, адже не виконує свою функцію
    Недоліки:
    показує геть не точну температуру
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →