Пульсоксиметр Cofoe AS-303

2 відгуки

Код:  253148096

Тип елемента живлення
  • ААА
Габарити (ВхШхГ)
  • 56х35х37 мм см

Пульсоксиметр Cofoe AS-303

2 відгуки

Код:  253148096

Продавець:TARABARA

4.6/5  ( 30 оцінок )

640

495

Немає в наявності

14

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр "AS303" — це невеликий прилад із спеціальним захватом для пальця. Датчик, розташований всередині корпусу, вимірює ЧСС і процентний вміст кисню в крові, на основі яких будуються графік плетизмограммы і пульс-бар. Результати відображаються на яскравому OLED-дисплеї, який може змінювати напрямок цифр (обертання 90, 180 і 270 градусів) залежно від положення пристрою.

Переваги пульсоксиметра "AS303":

Яскравий кольоровий OLED-дисплей. На відміну від звичайних пульсоксиметрів, які відображають результати на РК-дисплеї, "AS303" показує інформацію чіткими і яскравими цифрами, що особливо важливо, якщо датчик фіксує дані, які треба визначити з першого погляду.

Чотири напрямки відображення на дисплеї. Зображення на дисплеї може відображатися в 4 режимах — обертатися на 90, 180 і 270 градусів залежно від положення пристрою в просторі.

Прилад має невелика вага і компактні розміри

Сучасні технології дозволили розмістити в невеликому, компактному корпусі все необхідне — датчик, мікропроцесор і кольоровий дисплей. Прилад працює автономно від двох батарейок ААА. Щоб заміряти частоту пульсу і дізнатися процентний вміст кисню в крові, достатньо вставити палець в пульсоксиметр (корпус працює як прищепка) і на екрані майже відразу з'явиться результат. Приладом можна користуватися в медичних цілях і в будь-яких інших ситуаціях: вдома, після тренування, під час прогулянки на вулиці.

Пульс-бар візуально показує силу серцевих скорочень

Крім цифрових даних (ЧСС і відсоток кисню в крові) на дисплеї постійно відображається стовпчастий індикатор пульс-бар. Ця шкала показує ваше серцебиття в графічному вигляді. По суті справи Ви візуально побачите свій пульс так, як якщо б поклали палець собі на зап'ясті. Індикатор відображає два показника: коректну роботу датчика (пульсація стовпчика доводить, що прилад знімає дані в реальному режимі часу) і наповнюваність пульсу — чим більше висота стовпчика, тим сильніше сила серцевого скорочення.

Плетизмограмма — важливий інструмент для аналізу стану серцево-судинної системи

Вбудований в пристрій мікропроцесор в змозі оцінити не тільки ЧСС і відсоток вмісту кисню в крові, але і відобразити на дисплеї інші важливі показники життєдіяльності вашого організму. На основі отриманих даних з датчика пульсоксиметр в змозі оцінити роботу всієї серцево-судинної системи. Це інформація відображається на дисплеї у вигляді плетизмограммы, за якою можна судити про тонус судинної системи і крові в периферичних судинах.

Технічні характеристики:

Діапазон вимірювання кисню в крові36...99 %
Діапазон вимірювання пульсу30...250 уд/хв
Крок вимірукисень — 1 %;

пульс — 1 уд/хв

Похибка вимірювання кисню± 2 % (у діапазоні 70...99 %);
Похибка вимірювання пульсу± 1 уд/хв
ДисплейOLED
Харчуваннявід 2-х батарейок або акумуляторів типу "AAA"
Відображення інформації на дисплеї4 напрямку

Характеристики

Додатково
  • Дисплей
Тип елемента живлення
  • ААА
Габарити (ВхШхГ)
  • 56х35х37 мм см
Колір
  • Білий
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Татьяна Слободкина
    Відгук від покупця. Продавець: TARABARA

    Продавец после заказа на сайте связался быстро, доставка Новой почтой произошла на следующий день, благодарность за оперативное обслуживание.
    Товар работает корректно, поэтому рада, что из такого большого ассортимента аналогичных товаров китайского производства выбор остановился именно на этой модели и этом продавце.

  • Володимир Дідик
    Відгук від покупця. Продавець: TARABARA

    Продавець надійний, товар якісний.

    Переваги:
    Якісний пластик, працює добре
    Недоліки:
    Не знайдено