Безконтактний інфрачервоний Термометр Medisana Ecomed TM-65E

56 відгуків

Код:  256850026

Безконтактний інфрачервоний Термометр Medisana Ecomed TM-65E

56 відгуків

Код:  256850026

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

1 699

1 499

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Безконтактний Термометр Medisana Ecomed TM-65E має стильне оформлення корпусу в ідеальному поєднанні з максимальним удобством - це робить його універсальним в процесі користування. Завдяки інфрачервоному датчику забезпечується безконтактне та бесстрессовий вимір температури тіла дитини навіть в сплячому стані.

Medisana Ecomed TM-65E може вимірювати температуру тіла, а також інших предметів і поверхонь, навіть температуру води у ванні або температуру молока в пляшечці.

Інформативний великий рідкокристалічний дисплей має блакитне підсвічування, що значно полегшує процес використання термометра Ecomed TM-65E в темний час доби. У разі підвищення температури, видимий сигнал тривоги червоного кольору своєчасно сповістить Вас.

Всього в кілька кліків Ви можете виправити цю ситуацію. Залишайте заявку на Medisana Ecomed TM-65E на нашому сайті і наш кваліфікований фахівець в найкоротший час зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки і відповість на всі виниклі питання. У будь-яку точку України відправимо Ваше замовлення на зручний Вам відділення Нової Пошти. По Києву можлива доставка кур'єром прямо до Вашого порогу.

З нетерпінням чекаємо Ваших звернень.

Характеристики

Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 0 — 100 °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 56

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки