Безконтактний інфрачервоний термометр ArhiMED Ecotherm ST330

2 відгуки

Код:  256850041

Безконтактний інфрачервоний термометр ArhiMED Ecotherm ST330

2 відгуки

Код:  256850041

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

1 499

1 199

Є в наявності

18

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ArhiMED Ecotherm ST330 - це швидке і точне вимірювання температури не тільки тіла, але так само предметів і рідин, з відстані не більше 5 см. Надчутливий Японський датчик дозволяє вловлювати інфрачервоне випромінювання живих людей, а також неживих предметів навколо і потім вірно передає результати на екран. Щільний якісний пластик береже датчик від передчасного ламання. Лінза злегка втоплена в корпусі, щоб запобігти дряпанню і пошкодженню, які можуть впливати на точність. Для того, щоб зберігати високу точність вимірювань рекомендовано кілька разів на тиждень очищати лінзу за допомогою спиртової серветки.

Для того, щоб виміряти температуру лише за секунду, досить піднести безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST330 ближче до місця скупчення великих вен (скронева ділянка, ліктьовий згин, ділянка сонної артерії). Після секундного вимірювання, ви побачите результат на екранчику, який для зручності підсвічується у трьох різних кольорах. Зелений, якщо температура в межах норми, жовтий коли температура перевищить межі норми, і червоним, безконтактний термометр, буде світитися у разі небезпечно високої температури. Звуковий супровід можна відключити, якщо Ви хочете виміряти температуру у сплячого малюка, не розбудивши його.

Діапазон вимірювань для тіла від 32 до 43 градусів Цельсія, а ось предмети та рідини ArhiMED Ecotherm ST330 точно вимірює в межах від 0 до 100 градусів Цельсія. При цьому похибка не перевищує 0,1 градуса для тіла і 0,2 градуса С для предметів і рідин.

Додаткові матеріали

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки