Електронний термометр Medisana FTC

14 відгуків

Код:  256850141

Електронний термометр Medisana FTC

14 відгуків

Код:  256850141

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

249

149

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Цифровий термометр Medisana FTC Medisana FTC (77030) - компактний, досить точний і доступний за ціною електронний термометр вагою 33 г, укладений у захищений від вологи корпус класичного білого кольору.

Дана модель призначена для вимірювання температури тіла в трьох областях - пахвовій, ректальної і оральної, а так само повідомляє користувача про початок і завершення процесу виміру відповідним звуковим сигналом.

Результат виводиться на дисплей через 1 хвилину. Працює Medisana FTC від однієї батарейки, і має індикатор рівня її зарядки.

Добралися до сюди і до сих пір не залишили заявку?

Всього в кілька кліків Ви можете виправити цю ситуацію. Залишайте заявку на Medisana FTC на нашому сайті і наш кваліфікований фахівець в найкоротший час зв'яжеться з Вами для уточнення деталей доставки і відповість на всі виниклі питання. У будь-яку точку України відправимо Ваше замовлення на зручний Вам відділення Нової Пошти. По Києву можлива доставка кур'єром прямо до Вашого порогу.

З нетерпінням чекаємо Ваших звернень.

Характеристики

Додаткові функції
Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 32 — 43 °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 14

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки