Шприц інсуліновий Micro-Fine Plus DEMI 0,3мл U-100 0,30 (30G) 10 штук (МІКРО ФАЙН ПЛЮС)

Шприц інсуліновий Micro-Fine Plus DEMI 0,3мл U-100 0,30 (30G) 10 штук (МІКРО ФАЙН ПЛЮС)

Продавець:DiaMall

4.7/5  ( 66 оцінок )

95

88

Немає в наявності

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інсулінові шприци BD MICRO-FINE Plus - шприци малих обсягів і призначені для введення інсуліну в підшкірно-жирову клітковину. Забезпечені інтегрованою голкою, мають шкалу, відповідну концентрації інсуліну.

Властивості і переваги:

- істинно інтегрована голка забезпечує відсутність "мертвого" простору і гарантує введення всієї дози інсуліну пацієнту.

- тригранна лазерна заточка вістря голки, шліфування мікробусінамі скла, електрохімічна поліровка і покриття поверхні голки спеціальним любрикантом мінімізує травмування тканин, забезпечуючи безболісну і комфортну ін'єкцію.

- гумовий ущільнювач не містить латексу, що забезпечує відсутність алергічної реакції на латекс, що особливо важливо при систематичному використанні інсулінових шприців.

- чітка, невитирана шкала забезпечує точне дозування інсуліну, що особливо зручно для пацієнтів з діабетичним ураженням сітківки.

- широкий вибір інсулінових шприців, що відрізняються за шкалою (U-40 і U-100), обсягом (0,3мл Demi; 0,5 мл; 1 мл), кроку дозування (0,5 ОД, 1 ОД, 2 ОД) і довжині голки (8мм і 12,7мм) забезпечує можливість індивідуального підбору кошти введення інсуліну в залежності від віку, статі, індексу маси тіла.

- шприц BD MICRO-FINE Plus Demi - єдиний інсуліновий шприц, створений спеціально для маленьких пацієнтів. Крок шкали 0,5 ОД дозволяє легко відміряти дозу інсуліну, необхідну дитині.

- шприци упаковані по 10 штук в безблістерную упаковку - зручність для покупця.

- наявність поршневого наконечника і захисного ковпачка на голці забезпечує збереження стерильності шприца після відкриття упаковки №10.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • США
Країна-виробник
  • Ірландія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами