Пластир від тиску, гіпертонії з турмаліном 14 шт. Hypertension Patch

Пластир від тиску, гіпертонії з турмаліном 14 шт. Hypertension Patch

599

585

Немає в наявності

10

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Hypertension Patch пластир від тиску, гіпертонії з турмалином14 шт.

Пластир від гіпертонії Hypertension Patch - це ефективний засіб у боротьбі з високим тиском. Рекомендується застосовувати при наступних симптомах:

високий тиск;

запаморочення;

головний біль;

хронічна втома;

прискорене серцебиття;

болі в шийному відділі хребта;

стан неспокою та ін. схожі симптоми;

високий холестерин;

безсоння;

стенокардія;

неврастенія;

хронічна втома;

клімакс;

мігрені;

при мурашках і поколювання;

парез особи;

під час стану неспокою і тривоги;

Пластир від гіпертонії Hypertension Patch не має особливих побічних ефектів і абсолютно безпечний для здоров'я. Також плюсом китайського трасдермального пластиру є простота використання. До його складу входять трави з багатовікового рецепта цілителів піднебесної. Збираються складові на горах Тибету.

Вже зараз все більше людей користуються немедикаментозними засобами для терапії гіпертонії та інших проблем з тиском. Лідером серед цих варіантів допомоги йде фітотерапія. А в цій справі тибетським ченцям немає рівних. Саме вони є авторами основного рецепта пластиру від гіпертонії, який вже після доробили сучасні майстри медицини. Головний плюс фітотерапії - це її безпека і легкість у застосуванні.

Ефективність пластиру - це результат унікального механізму дії, який істотно відрізняється від простих терапевтичних засобів. Через контакт пластир від гіпертонії з шкірою в зоні пупка, терапевтичні речовини потрапляють безпосередньо в кров минаючи шлунково кишковий тракт, не засмічуючи його зайвими відходами. Адже ця зашлакованість повністю не виводиться і дуже шкодить здоров'ю. А трансдермальна технологія навпаки дозволяє підтримувати потрібну концентрацію терапевтичних трав на протязі всього сеансу терапії без побічних ефектів.

Застосування пластир від гіпертонії також ніяким чином не обмежить вас і не доставить вам ніяких незручностей. При такій терапії вже немає потреби носити з собою цілу аптечку таблеток, стежити за режимом і чекати поки вони подіють. Також вам не потрібно буде брати масу інших препаратів, щоб замістити побічні ефекти один одного. Трансдермальний пластир допоможе вам у нелегкій боротьбі з недугою і заощадити чималу суму коштів.

Пластир Hypertension Patch ― пластир для терапії та профілактики хвороб, пов'язаних з кров'яним тиском. Він відмінно підійде в комплексного вирішення проблем з гіпертонією, мігренню і різними порушеннями кровообігу. Унікальний склад пластиру дозволить нормалізувати і підтримувати в правильному стані кров'яний тиск.

Основні складові пластиру:

кора эвкоммии;

корінь гастродии;

омела;

корінь шавлії;

горець перцевий;

термолия;

турмалін;

інші терапевтичні трави в меншій кількості.

Пластир від гіпертонії інструкція по застосуванню: наклеюйте пластину на чисту суху шкіру в області пупка на два-три дні. Дія настає вже через 10-20 хвилин після нанесення. Щоб отримати значимий довготривалий результат потрібно пройти застосування в 21 день (7-14 шт).

Упаковка: 14 шт

Характеристики

Вид
  • Смужка
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами