Кварцова , бактерицидна лампа RADO UVC - 38 W , БЕЗОЗОНОВАЯ , з дистанційним управлінням .

3 відгуки

Код:  261312096

Кварцова , бактерицидна лампа RADO UVC - 38 W , БЕЗОЗОНОВАЯ , з дистанційним управлінням .

3 відгуки

Код:  261312096

Продавець:S O L

4.8/5  ( 48 оцінок )

2 570

899

Немає в наявності

12

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дана модель кварцової , бактерицидної лампи RADO без виділення ОЗОНУ є довгоочікуваної моделлю серії ламп RADO . Кварцові лампи RADO зарекомендували себе як високоефективні та надійні прилади в боротьбі з вірусами та інфекціями . У моделі RADO UVC потужні технічні показники ефективності роботи ( знак UVS міжнародний знак який підтверджує дезінфікуючі властивості і гарантує якість лампи RADO ) , інженери цієї компанії домоглися високих показників ККД , що становить 99,9 % при обробці приміщень . Відмінність цієї лампи , від більш дорогих моделей RADO , є те , що дана лампа в процесі експлуатації не виділяє газ ОЗОН , а також в ній використовується пластик , в іншому ця лампа відповідає всім технічним критеріям більш дорогих моделей кварцових бактерицидних ламп RADO .

Дана лампа RADO UVC призначена для знезараження повітря в приміщеннях , боротьбою з вірусами і алергенами , усунення бактерій , грибків і цвілі з різних поверхонь . Пристрій виконаний у лаконічному сучасному дизайні і має корпус чорного кольору . Дана модель може застосовуватися в житлових і офісних приміщеннях , у сфері торгівлі , громадського харчування та охорони здоров'я .

Споживана потужність лампи становить 38 W , ефективність кварцових бактерицидних ламп будь-яких типів починається з потужності в 30 W

У кварцових безозоновых лампах RADO UVC використовуються лише перевірені кварцові лампи на предмет дезінфікуючих властивостей . Чому дана лампа називається безозоновой ? Безозоновая , вона ж бактерицидна лампа RADO проводитися з особливого увиолевого скла , яке не пропускає випромінювання з довжиною хвилі 254 нм і відсікає озонизирующий повітря спектр 185 нм , а у ламп з озоном присутні два спектру .

Пристрій експлуатується при установці на будь-які рівні поверхні , висота установки значення не має , не потрібні будь-яких кріплень , низ -п'ятка приладу зроблені з дуже стійкого пластику . Портативність виробу дозволяє його легко переносити в різні оброблювані приміщення і домогтися кутів розсіювання променів до 360 градусів. Рекомендована площа дезінфекції до 40 кв. м.

В ультрафіолетовій бактерицидної лампи RADO UVC довжина хвилі становить 253,7 н. м. Дана величина вважається найкращою для ефективного знищення бактерій , цвілі , вірусів , формальдегідів і різних алергенів .

Слід пам'ятати , що світло випромінюється кварцовою лампою шкідливий для людської шкіри і очей . При проведенні дезінфекції в оброблюваному приміщенні не повинні перебувати люди , тварини і живі рослини . Для управління кварцовою лампою використовується радіохвильовий дистанційний пульт , за допомогою якого можна включати і програмувати даний прилад .

Стильні , високоефективні моделі RADO особливо затребувані в період епідемій та інших вірусних інфекцій , коли йде загострення , особливо в осінньо - зимовий період дезінфекцію рекомендується проводити щодня . Для профілактичного знезараження кварцову обробку достатньо проводити 1 - 2 рази на тиждень . При боротьбі з грибками , цвіллю і зростанням суперечка , проблемне приміщення рекомендується опромінювати з періодичністю раз на 3 дні протягом місяця .

З метою обробки поверхонь , після перебування інфікованих людей або брудних тварин , рекомендується включати лампу , як можна швидше , після того як вони покинути приміщення .

Середня тривалість роботи лампи для досягнення необхідного ефекту - 30 хв в кожному приміщенні .

Дуже ВАЖЛИВО після обробки приміщення необхідно провітрити дане приміщення 10 - 15 хв.

Лампи RADO є хорошим подарунком , для цих цілей в кожну упаковку лампи RADO UVC вкладений фірмовий подарунковий пакет .



Характеристики

Особливості
  • Без ОЗОНА
Вага
  • 1,1 кг кг
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Виктор Черняк
    Відгук від покупця. Продавець: S O L

    Большое спасибо продавцу за отзывчивость и готовность помочь!
    Через пару дней после покупки разбили лампу. Написали продавцу в воскресенье и нам сразу ответили. В понедельник нашли такую же лампу и отправили.
    Очень оперативные и приятные ребята. Рекомендую!

    Переваги:
    Лампа работает отлично, все, как в описании. Пульт с батарейками, простая конструкция, очень легко собрать. Практически нет запаха после использования.
    Недоліки:
    Не нашли
  • Татьяна Рассохина
    Відгук від покупця. Продавець: S O L

    От друзей услышала зффективность ламп RADO , купила безозоновую с пультом , цель покупки надо убрать сырость и плесень в ванной комнате , надо только кварцевание . Лампа сама понравилась , упаковка , инструкция , даже фирменный пакет , пульт пришёл с батарейками , приятно ! Лампа устойчивая и работает с пульта , удобно . При включении появился запах озона , как будто прошёл дождь , сразу связалась с продавцом , он был на связи , прояснил ситуацию , что это нормально , эта лампа в процессе работы выделяет небольшое колличество озона , и проветривание обязательно . Сырость в ванной ушла вместе с запахом , плесень нет , сказали нужно время . В целом мне всё понравилось , спасибо Розетке , лампой довольна . Быстро отправили , консультант всегда на связи .

  • Кирилл Папировый
    Відгук від покупця. Продавець: S O L

    лампа пришла хорошо упакованной в пенопласте , качество хорошее , фирма RADO , инструкция и подарочный пакет на высоте , включил по инструкции всё работает , покупкой доволен