Крос тейп А розмір 20 аркушів по 2 шт GS114

Крос тейп А розмір 20 аркушів по 2 шт GS114

Продавець:Гранд

4.8/5  ( 1032 оцінок )

318

Немає в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Cross Tape - це новий формат крос тейпов, який ідеально підходить для тих, хто починає знайомство з оригінальною методикою кросстейпирования, а також для спеціалістів, які постійно застосовують крос тейпи у своїй практиці.

В упаковці міститься 20 аркушів крос тейпов

  • Розмір А (4,9 см × 5,2 см) - 20 аркушів по 2 шт (40 крос тейпов)

Крос тейпи являють собою решеткообразные пластирі з ПВХ (полівінілхлориду), на поверхню яких нанесено гіпоалергенний акриловий клей. Принцип дії крос тейпов заснований на рецепторної стимуляції покривної тканини, яка використовується в східній медицині, наприклад, в акупунктурі. Згідно з цим принципом вплив на організм здійснюється через особливі точки на тілі (акупунктурні точки), по яких, як прийнято вважати на Сході, циркулює життєва енергія. До акупунктурні методів лікування відносять, наприклад, голковколювання і східний масаж.

Переваги використання

  • Накладення крос тейпов є дуже ефективною методикою впливу при порушенні загального (порушення терморегуляції тіла), так і локального балансу організму (дисфункції нервів, суглобів та м'язів), яка призводить до зняття болю, поліпшення кровообігу, поліпшення рухливості тканин і надає дію на внутрішні органи людини. Також крос тейпи застосовуються для відновлення балансу вегетативної нервової системи та корекції нездужань - це пов'язано з тим, що при правильному накладення та проведенні попередніх контактних тестів крос тейпи впливають на все тіло, а не тільки на больову точку, знімаючи больові відчуття і усуваючи дисфункції нервів, суглобів і м'язів.
  • Крос тейпи універсальні в застосуванні і допомагають при безлічі захворювань, таких як головний біль, менструальні болі, болі в м'язах і суглобах, шлункові болі, кашель, астма, нервові розлади, незбалансоване стан м'язів і суглобів, захворювання внутрішніх органів і т. д. Крім цього, крос тейпи ефективно знімають свербіж і подразнення після укусів комах. Крос тейпи дуже легко наклеювати, вони ефективні при боротьбі з набряками та синцями, а також чудово підходять для накладання в областях підвищеної чутливості, таких як обличчя, шия, груди (у жінок "зона декольте").
  • В залежності від діагнозу визначається точка накладення і напрямок крос тейпа на тілі. Крос тейпи не містять будь-яких лікарських засобів, тому їх застосування повністю безпечно для організму. Крім того, вони непомітні на шкірі і дуже комфортні в носінні. Метод кросстейпинга може застосовуватися як окремо в тих випадках, коли кинезиотейпирование неефективно, так і в поєднанні з кинезио тейпами, що допоможе посилити лікувальний ефект і зняти біль у пацієнтів з порушенням балансу м'язів і суглобів.

 

 

Характеристики

Колір
  • Beige
Розмір
  • 4.9 см х 5.2 см
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами