Опромінювач бактерицидний настільний ARMED

Опромінювач бактерицидний настільний ARMED

Продавець:T 24

4.9/5  ( 18 оцінок )

930

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опромінювач ТВБ-15 бактерицидний переносний на металевій підставці. Призначений для дезінфекції повітря і поверхонь житлових і громадських приміщень, дитячих ігрових кімнат, шкільних класів, промислових і громадських будівель з великим скупченням людей при тривалому перебуванні.

Міцна металева підставка робить ТВБ-15М більш стійкою, що зменшує ймовірність перекидання пристрою і пошкодження джерела ультрафіолетового випромінювання (кварцової лампи). Особливістю застосування є можливість кварцування декількох приміщень по черзі.

Є ефективним засобом профілактики і боротьби з інфекціями, що передаються повітряним шляхом. Опромінювач бактерицидний ТВБ – це один з видів медичного обладнання, призначених для дезінфекції. При роботі опромінювача ТВБ-15М випромінюються коротоковолновые промені ультрафіолетового (UV-C) випромінювання з довжиною хвилі 253,7 нм, які мають бактерицидну дію. При роботі опромінювача бактерицидної забороняється присутність людей і тварин в приміщенні без спеціальних засобів захисту.

У облучателе встановлені не виділяють озону БЕЗОЗОНОВЫЕ БАКТЕРИЦИДНІ ЛАМПИ OSRAM. При використанні безозоновых ламп, після дезінфекції приміщення провітрювання НЕ ПОТРІБНО.

Кварцова ультрафіолетова лампа дозволяє уникнути зараження інфекцією, небезпечної для здоров'я людини, при знаходженні в будинку носія інфекції, в період епідемій грипу і гострих респіраторних захворювань (ГРЗ).

Опромінювач ARMED ТВБ-15М забезпечує ефективну дезінфекцію приміщення 24 кв. м. Тривалістю кварцування 30 хв.

! У період епідемій грипу кварцування кімнат потрібно проводити щодня!

Технічні характеристики

Джерело излучениялампа бактерицидна TUV-15B/TUV-15ВОКоличество ламп, шт1Производительность, м3/ч32Рекомендуемый об'єм приміщення, м3, не более61Рекомендуемая площа приміщення (вис.2,5 м), м2, не более24Средняя тривалість ефективної роботи ламп, год, не менее6000Напряжение електроживлення, В220Частота, Гц50Потребляемая потужність, Вт, не более25Габаритные розміри, мм515х160х115Масса, кг0,9

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами