Нейлоновый Кінезіо Тейп з США (Kinesio Tape) - 3шт - 5см*5м Чорний Кінезіотейп - The Best USA Kinesiology Tape

30 відгуків

Код:  265657696

Нейлоновый Кінезіо Тейп з США (Kinesio Tape) - 3шт - 5см*5м Чорний Кінезіотейп - The Best USA Kinesiology Tape

30 відгуків

Код:  265657696

Колір: Black

Продавець:TraderJack & Co.

4.9/5  ( 27 оцінок )

600

499

Немає в наявності

37

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Нейлонові кінезіологічні тейпи Mighty-X призначені для використання професійними спортсменами в умовах підвищених навантажень, оскільки володіють покращеними характеристиками стійкості і болезаспокійливого дії. Застосування високоміцних і вологостійких матеріалів виводять досвід застосування наших кінезиологічних тейпів на якісно новий рівень.

Тонкий, але міцний нейлоновий матеріал з високоякісної клейовою основою дозволяє аплікації утримуватися на шкірі до семи днів без відставання країв тейпу і розшарування матеріалу, яке може виникнути при використанні звичайного бавовняного тейпу.

Також вагомою перевагою є посилена водостійкість і багаторазово зменшений час висихання після плавання або душу, оскільки синтетичний матеріал абсолютно не вбирає і не утримує вологу. Це дозволить Вам всього через кілька хвилин після прийому душу одягнутися і продовжувати Ваш день без дискомфортних відчуттів вологого тейпу на тілі.

Поліпшені характеристики тейпа роблять його придатним для використання як професійними спортсменами так і активними людьми, які хочуть підвищений рівень навантажень у поєднанні з неперевершеним комфортом використання. Кінезіологічні тейпи Mighty-X широко відомі в США користуються заслуженою репутацією надійного знеболювача і засобу надійної підтримки травмованих м'язів і суглобів в період реабілітації.

При купівлі будь-якого синтетичного тейпу Mighty-X Ви негайно отримуєте доступ до детальної відео інструкції з використанню, а також великої бібліотеки навчальних відео, які дозволять в короткий час ознайомитися з усіма перевагами цього виду тейпів для максимально ефективного використання, а наша служба підтримки допоможе Вам з вирішенням будь-яких питань, що стосуються використання нашого продукту.

Mighty-X. Hold It Tight!

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Для поддержки мышц шеи, трапеции, плеч, бицепса, трицепса, предплечья, груди, брюшного пресса, спины, квадрицепсов, бицепсов бедра, икроножных мышц. Надежно стабилизирует плечевые, локтевые, коленные суставы. Используется также для подтяжки лицевых мышц.
Колір
  • Black
Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 30

  • Степан Марховський
    Відгук від покупця. Продавець: TraderJack & Co.. Колір: Black-Lime-Blue

    Все ок

  • Владислав Рибалка
    Відгук від покупця. Продавець: TraderJack & Co.. Колір: Black-Lime-Blue

    Поштучно покупал качество было хорошее.Эти вообще не держатся!Пол дня и отклеиваются.

  • Наталья Квин
    Відгук від покупця. Продавець: TraderJack & Co.. Колір: Black-Lime-Blue

    Самые худшие тейпы из всех,что довелось использовать. Края не крепятся вообще,а после первого купания половина вообще отвлеклась.

    Переваги:
    Шелковистое покрытие
    Недоліки:
    Отклеивается
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →