Пластир проти мозолів Compeed проти мозолів на пальцях Компид 8 шт

Пластир проти мозолів Compeed проти мозолів на пальцях Компид 8 шт

Продавець:Pharmastore DISCOUNT

4.6/5  ( 78 оцінок )

398

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Нове взуття - це не тільки захоплення оточуючих від вашого чудового зовнішнього вигляду. Це ще й справжнє випробування парою тісних, іноді вузьких або незручних туфель. І ті, кому зовсім не пощастило, після кількох годин на ногах можуть відчути біль, яку провокує гроза всіх модниць - суха мозоль. Не біда! Адже за допомогою сучасних технологій впоратися з цією неприємністю дуже легко!

Пластир проти мозолів, створений дбайливими руками фахівців Johnson & Johnson за допомогою унікальної системи Compeed®, одразу позбавить вас від хворобливих відчуттів. Засіб оберігає пошкоджену шкіру від тиску ззовні, попереджає її тертя, захищає від попадання вологи, бактерій. Під пластиром створюється спеціальна середовище, яка дозволяє пом'якшити загрубевшую шкіру, що надалі полегшує процес видалення мозолів. Завдяки особливо тонким краях, виріб дуже міцно фіксується на шкірі, не відклеюється при механічному впливі і може триматися до декількох днів. Пластир нейтрального кольору мало помітний на тілі.
Спосіб застосування: 1.Перед застосуванням переконайтеся, що шкіра суха і чиста, і на мозоль не нанесені креми і масла. 2.Зніміть верхню, а потім нижню паперові смужки, не торкаючись клейкою боку пластиру. 3.Наклейте пластир безпосередньо на мозоль, 4. Залиште пластир на місці, поки він не почне сам відклеюватися. Може залишатися на місці протягом декількох днів. 5.Використовуйте пластирі COMPEED® до повного загоєння.

Характеристики

Колір
Країна-виробник
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами