Тест на вагітність Haprewa тест-смужки 2

Тест на вагітність Haprewa тест-смужки 2

Продавець:GFG

54

Немає в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тести дозволяють визначити настання вагітності за рівнем гормону ХГЛ в сечі, який починає вироблятися в організмі жінки після запліднення яйцеклітини. 2 тест-смужки необхідні для проведення тестування з інтервалом, щоб підтвердити результат.

чутливість тесту від 10 мМО/мл;

точність 99%;

результат діагностики протягом 3-5 хвилин;

визначення вагітності з першого дня затримки менструації.

Тест для визначення вагітності MAMA TEST® дозволяє виявити присутність в сечі вагітної жінки особового гормону ХГЛ (хоріонічного гонадотропіну людини), який починає вироблятися незабаром після запліднення яйцеклітини. На 7-10 день після зачаття концентрація ХГЛ в сечі досягає рівня, на якому можна діагностувати вагітність за допомогою тесту. Тест рекомендується використовувати вранці, коли концентрація ХГЛ в сечі найвища.

Принцип дії: реагенти, які нанесені на тест-смужку, взаємодіють з сечею і фарбуються при наявності в ній гормону ХГЛ. При позитивному результаті діагностики в тест-зоні з’явиться чітка кольорова смуга.

Упаковка з двома тест-смужками допомагає впевнитися і підтвердити результат при будь-яких сумнівах. Рекомендується проводити тестування с інтервалом в 2-3 дні, так як в перші тижні вагітності концентрація гормону ХГЛ збільшується у 2 рази кожні 48 годин. Результат з кожним днем стає більш явним і чітким.

При позитивному результаті діагностики радимо обов’язково відвідати гінеколога. Якщо тест виявився негативним, а менструація так і не почалася, також зверніться до лікаря.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами