Терапевтичний апарат Антинасморк Runny nose

Терапевтичний апарат Антинасморк Runny nose

Продавець:DealKey

4.4/5  ( 1350 оцінок )

1 699

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Нежить - один із найнеприємніших проявів застуди. Він позбавляє нюху та апетиту, заважає спати, створює масу незручностей.

Апарат фототерапії "Антинасморк" призначений для профілактики та лікування риніту (нежитю) різного походження за допомогою вузьконаправлених світлових хвиль у червоному діапазоні 652 нм.

Прилад застосовується самостійно; працює від звичайних батарей ААА. Його відмінними рисами є висока ефективність, портативність, простота в експлуатації та комфортність застосування.

"Антинасморк" знижує рівень гістаміну, змінює активність внутрішньоклітинних кальцієвих потоків, пригнічує радикали кисню, що утворюються під час алергічних реакцій.

З допомогою світлового випромінювання також відбувається стимуляція захисних сил організму, вкладених у підвищення імунітету. Все це призводить до ефективного зняття набряку слизової оболонки носа і горла, а також позбавлення або полегшення від відомих неприємних симптомів: закладеності носа (нежиті), чхання, сверблячки, сльозотечі та ін.

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРИЛАДУ АНТИНАСМОРК

  • допомагає при застуді, усуваючи чи полегшуючи неприємний стан закладеності носа;
  • позбавляє від симптомів алергічних ринітів (нежить, свербіж, сльозотеча, чхання);
  • збільшує імунітет, стимулюючи захисні механізми організму;
  • відсутність побічних ефектів;
  • запатентована технологія одночасного застосування лікувальної довжини хвилі;
  • портативність, комфортність застосування та простота експлуатації приладу.

Апарат для лікування нежиті є абсолютно новою, клінічно апробованою, вільною від медикаментозних препаратів системою, яка використовує метод фототерапії як для лікування симптомів алергічного риніту (сінної лихоманки) так і повного позбавлення цих хвороб.

Апарат для лікування нежиті маленький за розміром, міститься в будь-якій кишені.

До контрольного пристрою за допомогою шнура приєднано два фототерапевтичні джерела світла (світловипускаючі діоди [СВД]).

СВД необхідно помістити в ніздрі так, щоб не відчувалося дискомфорту і в той же час настільки глибоко, наскільки це можливо. Для опромінення пошкодженої алергічним ринітом ділянки необхідно натиснути кнопку ON. Сеанс закінчується, коли зелений індикатор автоматично вимикається на контрольному пристрої (таймер спрацьовує автоматично через 4,5 хвилини).

Спочатку апарат для лікування риніту рекомендується використовувати 3-4 рази на день протягом декількох днів, доки симптоми не контролюватимуть.

Згодом кількість лікувальних сеансів на день може бути знижена. У багатьох випадках одного сеансу на день достатньо.

Прилад може використовуватися досить тривалий час, не викликаючи побічних ефектів.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Прибор применяется самостоятельно; работает от обычных батареек ААА. Его отличительными особенностями являються высокая эффективность, портативность, простота в эксплуатации и комфортность применения.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами