Пов'язка атравматична Atrauman Silicone / Атрауман Силікон 7.5x10 см, 1 шт

1 відгук

Код:  277158118

Пов'язка атравматична Atrauman Silicone / Атрауман Силікон 7.5x10 см, 1 шт

1 відгук

Код:  277158118

Продавець:MDX

4.8/5  ( 354 оцінок )

88

Є в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Atrauman Silicone – це стерильне покриття для атравматичний лікування ран і захисту органів та інших чутливих тканин при лікуванні ран негативним тиском.



Склад



Ранове покриття являє собою сітку з поліетилентерефталату (ПЕТ), вкриту з обох сторін силіконовим гелем на основі полидиметилсилоксана.



Властивості та спосіб дії



Atrauman Silicone являє собою тонке, м'яке і добре драпируемое ранове покриття. Воно забезпечує хороший контакт з раневою поверхнею і є проникним для ексудату. За допомогою стерильних ножиць Atrauman Silicone можна обрізати відповідно з розміром рани, її формою і локалізацією. Силіконове покриття атравматичного і надійно фіксується на сухий, але не вологій поверхні. Завдяки цьому воно не прилипає до рани, і пов'язка може бути видалена безболісно. Ранове покриття адаптується до структур шкіри таким чином, що при його видаленні клітини не пошкоджуються, і больових відчуттів не виникає. При використанні ранового покриття в поєднанні з вторинною пов'язкою, або системою для лікування ран негативним тиском Vivano зміна пов'язки є атравматичний і безболісною. Крім того, силіконізоване ранове покриття захищає органи пацієнта та інші чутливі тканини від вростання губки VivanoMed Foam при застосуванні системи для лікування ран негативним тиском Vivano. Таким чином, за допомогою системи Vivano можна проводити терапію ран негативним тиском прямо через органи або інші чутливі тканини.



Покриття Atrauman Silicone не є абсорбуючим. Завдяки сітчастої структури покриття ексудат відводиться з поверхні рани і вбирається вторинної ранової пов'язкою. Слід врахувати, що затримка відведення ранового ексудату вторинної пов'язкою призводить до мацерації шкіри. Тому необхідно своєчасно міняти вторинну повязкую.



Лікування ран негативним тиском



При використанні в поєднанні з системою для лікування ран негативним тиском Vivano ексудат відводиться через ранові покриття і поглинається губкою з відкритими порами VivanoMed Foam.

Будь ласка враховуйте вказівки про порядок зміни губки VivanoMed Foam.



Свідчення



Atrauman Silicone використовується в якості ранового покриття




  • для терапії поверхневих гострих і хронічно ран різної етіології з низькою та помірною ексудацією

  • у поєднанні з системою для лікування ран негативним тиском Vivano, особливо, на ранах з відкритими органами та іншими чутливими тканинами.

  • в якості захисного покриття на сухих ранах і на ділянках шкіри з підвищеною чутливістю.



Вказівки щодо застосування



Використання покриття Atrauman Silicone в поєднанні з системою для лікування ран негативним тиском Vivano дозволяється тільки кваліфікованим медичним фахівцям.

Підготовка рани




  • Перед першим накладенням пов'язки і при кожній наступній перев'язці виконуйте ретельний туалет рани відповідно до вказівкою лікаря.

  • Підсушіть шкіру навколо рани.



Накладення силіконового ранового покриття 




  • Виберіть необхідне за розміром покриття Atrauman Silicone, яке буде повністю покривати всю рану. При необхідності за допомогою стерильних ножиць обріжте силіконове покриття Atrauman Silicone у відповідності з розмірами і формою рани. У разі одночасного використання декількох фрагментів покриття Atrauman Silicone слід уникати порушення її проникності, пов'язаного зі взаємним перекриттям осередків.

  • Дістаньте покриття Atrauman Silicone з двома захисними плівками з індивідуальної упаковки.

  • Утримуючи покриття за більш довгу захисну плівку, зніміть більш коротку.

  • Накладіть покриття Atrauman Silicone адгезивної стороною на рану і разладьте його. Потім видаліть другу захисну плівку.



Накладення вторинної повзяки




  • Для забезпечення дренування рани накладіть на Atrauman Silicone і зафіксуйте стерильну поглинаючу пов'язку (наприклад Zetuvit Plus), або стерильну губку для лікування ран негативним тиском. Перед застосуванням Atrauman Silicone в поєднанні з системою для лікування ран негативним тиском Vivano ознайомтеся з відповідними вказівками по застосуванню.



Зміна пов'язки




  • При відсутності медичних протипоказань Atrauman Silicone можна залишати на рані на кілька днів в залежності від її стану. Однак не пізніше ніж через три дні, слід перевірити рану з метою виключення її проростання грануляційною тканиною. Це особливо важливо в тому випадку, якщо органи або інші чутливі тканини контактують з силіконовим рановим покриттям, що використовується в поєднанні з губкою Vivano Foam.

  • При відсутності медичних протипоказань Ви можете залишати Atrauman Silicone на рані при зміні вторинної пов'язки.

  • При використанні Atrauman Silicone для фіксації шкірних трансплантатів не рекомендується міняти пов'язку раніше, ніж на п'ятий день після трансплантації.



Протипоказання



Не використовуйте покриття Atrauman Silicone при наявності підвищеної чутливості до будь-якого з його компонентів.



Спеціальні запобіжні заходи




  • Для запобігання утворення відбитків на поверхні шкірних трансплантатів слід уникати зайвого тиску в області пов'язки. При проведенні косметичних процедур на обличчі слід зміщувати пов'язку кожні 2 дні.

  • Уникайте затримки ранового відокремлюваного при лікуванні кровоточивих ран і ран з густим ексудатом. Необхідно дотримуватися спеціальні заходи безпеки при лікуванні негативним тиском ран з підвищеною кровоточивістю.

  • При використанні в якості захисного покриття на ранах з відкритими органами особливу увагу слід приділяти інтервалам між перев'язками.

  • Покриття Atrauman Silicone не захищає тканини від висихання. Тому перед його застосуванням на ранах з відкритими органами та іншими чутливими тканинами необхідно провести ретельне медичне обстеження.

     


Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Анжела Грабчева
    Відгук від покупця. Продавець: MDX. Розміри: 10 см х 20 см

    Удобно в применении.Стерильно.Не травмирует рану

    Переваги:
    Это идеальное решение проблемы когда у вас рана мокнущая или кровоточащая и повязка прилепает к ней.Селиконовая сетка вам в помощь.Проста в применении.И потом идеально снимается с раны,не травмируя ее повторно при перевозке.Спасибо за такое простое решение проблемы во время перевозок.
    Недоліки:
    Нет