Капа від хропіння Stop Snoring Solution (КХ1)

Капа від хропіння Stop Snoring Solution (КХ1)

Продавець:Bodryachok

4.6/5  ( 81 оцінок )

200

Немає в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Від хропіння страждають всі: і ті, хто знаходиться поруч з храпящим людиною, і сам хропун.

Хропіння заважає нормальному сну, від нього прокидаєшся серед ночі, часом по кілька разів, і на ранок відчуваєш себе "розбитим" і втомленим. Але для хропе людини хропіння іноді може бути ознакою відхилень здоров'я. Оскільки хропіння може стати причиною більш серйозних проблем, таких, як недолік кисню і навіть зупинок дихання уві сні (синдром обструктивного апное сну), необхідно з'ясувати у фахівця, з якої причини він виник і наскільки це є проблемою для кожного окремо.

Ослаблення м'язів м'якого піднебіння і надмірна вага – часті причини хропіння.

М'язи з віком і при ожирінні слабшають, в результаті атрофічні м'язи дихальних шляхів вібрують при проходженні через них повітря і людина хропе. Такий хропіння може відбуватися при сні в будь-якій позиції.

Перш за все треба знизити масу тіла. У деяких ситуаціях застосовується хірургічний метод – видаляється частина язичка м'якого піднебіння. Однак якщо є спадання дихальних шляхів, вкорочення язичка не допоможе. Тому до хірургічного втручання вкрай важливо пройти обстеження, яке покаже, чи є необхідність в подібній операції.

Ефективність капи від хропіння.

Хропіння виникає розслаблення м'язів язика і м'якого піднебіння. Звуження дихальних шляхів призводить до того, що тканини глотки починають вібрувати, народжуючи відомий всім звук хропіння. Ефективність капи від хропіння в тому, що вона незначно висуває нижню щелепу вперед, відкриваючи повітряні шляхи, забезпечуючи нормальний потік повітря в легені і попереджаючи зміщення нижньої щелепи під час сну.

При використанні капа надівається на нижню і верхню щелепи - конструкція капи забезпечує надійну фіксацію капи у роті без будь-яких додаткових пристосувань, шнурків або ремінців. Капу не можна проковтнути уві сні, ні випадково упустити, не вийде також і відкусити від неї шматочок.

Інструкція по використанню капи:

· З допомогою утримувача помістіть капу в контейнер з гарячою водою (близько 60-80 градусів за Цельсієм).

· Потримайте капу у воді протягом 15-25 секунд, а потім обережно дістаньте її.

· Акуратно струсіть з капи зайву воду і вставити її в рот.

· Встановіть капу в рот в найбільш зручне положення і прикусить її.

· З допомогою пальців натискайте на капу з усіх боків, щоб на ній вийшли гарні відбитки Ваших зубів і капа прийняла їх форму.

· Вийміть капу з рота після того, як відчуєте, що на ній вийшли гарні відбитки Ваших зубів, та її форма, що до них прилягає, не доставляючи Вам дискомфорту.

· Покладіть капу в прохолодну воду, щоб зафіксувати рельєф Ваших зубів і форму капи.

Капа абсолютно безпечна, зручна при носінні, зроблена зі спеціального тонкого і міцного силікону без смаку і запаху, не вимагає додаткового хірургічного втручання і, найважливіше, позитивний результат лікування досягається в 96% випадків. Матеріал капи відрізняється гіпоалергійністю і міцністю - випадково відкусити шматочок капи у вас не вийде.

Суттєвий момент, на який слід звернути увагу: капи не можна розглядати як експрес-терапію, розраховану на миттєвий результат. При лікуванні капою має пройти час, перш ніж людина відчує позитивні зміни, оскільки щелепа не відразу займе терапевтично ефективний положення. Це відбувається поступово, протягом місяця.

Комплектація:

· силіконова капа - 1 шт.

· пластикова ручка - 1 шт.

· футляр - 1шт.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами