Кисневий концентратор Konsung KSOC-10 (10л)

Габарити (ВхШхГ)
  • 59 x 38 x 32 см см

Кисневий концентратор Konsung KSOC-10 (10л)

Продавець:Techno-P

49 900

29 998

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

< p align="justify">Кожну секунду ми вдихаємо 21% кисню. Цього цілком достатня для життя. Однак для поліпшення процесів обміну, підвищення імунної системи, а також збільшення працездатності людині потрібен більший обсяг О2.
< br> нерідкі ситуації, коли в повітряному просторі кисню стає набагато менше. Причини цього можуть бути самими різними, але, як правило, це природні катаклізми і погіршена екологічна обстановка.
< br>у результаті якість життя помітно погіршуватися. Дає про собі знаті гіпоксія, що супроводжується головними болями, втомою, зниженням розумової активності, систематичною сонливість. Якщо рівень О2 у повітряному просторі досягає значення менше 16%, то і здорова людина насилу дихає, виникають запаморочення.

для вирішення даної проблеми необхідно спеціальний пристрій, одним з яких є кисневий концентратор KSOC - 10 з насиченістю 10 літрів у хвилину. Це компактний прилад, сепаруючий потік повітря. Обладнаний двома циліндрами, наповненими цеолітними гранулами, які є сорбуючим матеріалом. На виході виходить суміш газу з вмістом О2 93%±3%. А цього, більш чим достатня для насичення клітин організму.
< br> крім того, що кисневий концентратор KSOC-10 активно застосовується в різноманітних медичних установах, люди цей мобільний апарат використовують і в стінах свого будинку. Це універсальна модель, яка активно застосовується для проведення оксигенотерапії. Також за допомогою концентратора кисню KSOC - 10 можна зробити кисневий коктейль. Він також підійде для термінового або тривалого годині підтримування дихання.
< br>допомога кисневого концентратора KSOC-10 необхідна при:

< / p>
  • патологіях судин, серця і дихальної системи< / li> < li>бронхіальній астмі < / li> < li>обструктивної хвороби легень хронічного характеру< / li>< / ul>< / div>

    тривалість сеансу визначається виключно Лікуючим лікарем. Все буде залежати від характеру патології, а також як вона протікає. По закінченню проведення оксигенотерапії в нормальному режимі починають працювати нирки, печінку і серце. Пацієнт вже в меншій мірі відчуває задишку, його самопочуття поліпшується і він стає набагато активніше.

    якщо мова йде про перенесених захворюваннях, то кисневий концентратор KSOC-10 посприяє швидшому настанню одужання, а захисні функції тільки зміцняться.

Характеристики

Сфера використання
Категорія
Особливості
  • Рівень очищення кисню: 93 % (± 3 %), Діапазон витрати: 1-10 л, Рівень шуму: ≤52 дБ, Вихідний тиск: 30-70 кПа, Вольтаж електропостачання: 220 В, Споживна потужність: 750 Вт
Комплектація
  • Кисневий концентратор, Зволожувач, Канюля назальна, Повітряний фільтр тонкої очистки, Фільтри-прокладки (фільтр грубої очистки), Інструкція українською мовою, Гарантійний талон, Лист МОЗ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами