Лампа бактерицидна з ОЗОНОМ уф 38W З ПУЛЬТОМ

Лампа бактерицидна з ОЗОНОМ уф 38W З ПУЛЬТОМ

Продавець:MAXSVET

4.2/5  ( 117 оцінок )

820

Немає в наявності

7

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лампа бактерицидна з Озоном

Ультрафіолетові світильники UVC з радіусом обробки 360°. Вони здатні знезаражувати повітря і поверхні від бактерій, вірусів, алергенів, формальдегідів, цвілі та інших грибків.

Даний світильник оснащений потужною лампою 38W, що дозволяє знезаражувати приміщення площею 40-50 кв. м за короткий проміжок часу, антибактеріальний ефект при цьому складає більше 99%.

Світильник оснащений пультом Д/У, з допомогою якого можна включити/відключити світильник не перебуваючи в радіусі його дії, що забезпечить очі від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, а також виставити таймер для вимикання світильника через 15, 30 або 60 хвилин.

Даний світильник є ОЗОНОВИМ в ньому використовуються лампи, які світять в двох діапазонах: 253,7 нм (UV) і 185 нм (озон).  

УВАГА!!! Під час роботи світильника в приміщенні не повинно бути людей, тварин і квітів. По закінченні роботи лампи обов'язково необхідно провести провітрювання приміщення!!!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами